Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a vásárlás boldogabbá tesz, mint a barátommal töltött idő?
Pedig az is boldoggá tesz, de csak 2. legjobb dolog az életemben.
Szerintem ez nagyon nem normális így...
Mit tehetnék, hogy másként legyen?
L19
szerintem menjetek együtt is vásárolni:)
17/L
mert egy ekényesztetett p*csa vagy akinek az szülei sz*rják a pénzt és majd csak akkor fog pofára esni amikor apuci csődbe megy és 21 évesen rájön hogy se diplomája nincs se érettségije és alkalmi munkákból kellesz neki megteremtenie minden nap a kenyérre vaót
Üdv:Ákos 15/f
"mert egy ekényesztetett p*csa vagy akinek az szülei sz*rják a pénzt és majd csak akkor fog pofára esni amikor apuci csődbe megy és 21 évesen rájön hogy se diplomája nincs se érettségije és alkalmi munkákból kellesz neki megteremtenie minden nap a kenyérre vaót
Üdv:Ákos 15/f"
Kedves Ákos!
Egyedül élek, magamat tartom el :)))))
Hopp!
Én sem értem... :D
Diplomám tényleg nincs, nem is lesz, mert nem kell. Érettségim van, szakmám van, két anyanyelvi szinten beszélt nyelvem, tehát... :D Ezért is van munkám. Jó nyelvtudásra mindig szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!