Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet az óvszert vásárlás előtt felpróbálni?
ha viccből írtad, rohadtul szánalmas vagy....
ha nem akkor elnézést, ha fel akarnád próbálni akkor, ki kéne venni, kicsomagolni, ergo meg kell venned, reklamálni meg nem lehet mert ha jól tudom az van írva a dobozokra, h 97 % -ban véd, szal nem mindig, így nem is reklamálhatsz
15:24-es, mondok valamit: az inget igenis fel lehet próbálni!
Kérdező: Az óvszert azért nem próbálhatod fel, mert egy ruhával ellentétben ezen fertőző dolgokat lehet rajta hagyni. Meg ahogy már az előttem szóló is mondta: ki kéne bontani, lehengergetni (nincs az az ég, hogy ezután vissza is tudd hengergetni használhatóra...)és a végén meg kellene benned. Amúgy elképzelted már azt a szitut, hogy bemész a boltba, lekapsz egy Playboy-t a polcról, előcsapod a péniszedet, felállítod a képek segítségével, majd ott a bolt közepén kipróbálod, jó-e a méret vagy nem hibás-e? Hát én abba a boltba, ahol ezt meglátom, többé nem mennék :S
Urak! Félreértettétek a kérdésemet. Nem azt kérdeztem, hogy miért nem szabad, hanem,miért nem lehet felpróbálni.
Én ugyan is egyszer megkérdeztem, mire azt mondták:"Tessék".
Hát kinek áll fel ilyenkor?
A kérdező vagy hülye vagy direkt szívatja a népet...
Ruhával is lehet fertőző dolgokat terjeszteni, elkapni, pl.: tetű, rühesség, különböző bőrbetegségek; ugyh óvatosan a ruha próbálgatással is!!
17:50! Igen, de kevesebb rá az esély, meg kevésbé undorító :D:D
Kérdező! Még mindig nem értem a különbséget :D:D
Miért nem lehet a hídon biciklizni?
-Mert nincs pedálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!