Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem lehet az óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet az óvszert vásárlás előtt felpróbálni?

Figyelt kérdés
És hol lehet reklamálni, ha hibás.
2010. ápr. 29. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye... ha vásárlás elött felpróbálnád mindjárt dugnod is kéne... Különben ha egyszer leveszed, utána te azt már vissza nem rakod rendesen... Amúgy ha meg tényleg sérült, be kell telefonálni az ügyfél szolgálatukra és rákérdezni hogy ilyenkor mivan... Ennyi.
2010. ápr. 29. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt találhatsz miért is nem. Mondok egy érdekeset, az inget se lehet felpróbálni.
2010. ápr. 29. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

ha viccből írtad, rohadtul szánalmas vagy....

ha nem akkor elnézést, ha fel akarnád próbálni akkor, ki kéne venni, kicsomagolni, ergo meg kell venned, reklamálni meg nem lehet mert ha jól tudom az van írva a dobozokra, h 97 % -ban véd, szal nem mindig, így nem is reklamálhatsz

2010. ápr. 29. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

15:24-es, mondok valamit: az inget igenis fel lehet próbálni!

Kérdező: Az óvszert azért nem próbálhatod fel, mert egy ruhával ellentétben ezen fertőző dolgokat lehet rajta hagyni. Meg ahogy már az előttem szóló is mondta: ki kéne bontani, lehengergetni (nincs az az ég, hogy ezután vissza is tudd hengergetni használhatóra...)és a végén meg kellene benned. Amúgy elképzelted már azt a szitut, hogy bemész a boltba, lekapsz egy Playboy-t a polcról, előcsapod a péniszedet, felállítod a képek segítségével, majd ott a bolt közepén kipróbálod, jó-e a méret vagy nem hibás-e? Hát én abba a boltba, ahol ezt meglátom, többé nem mennék :S

2010. ápr. 29. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szépen,sorban próbálgatod őket,mint a kabátokat,és közben nézegeted magad egy nagy tükörben?Nooormááális?!:DDD
2010. ápr. 29. 16:15
 6/10 A kérdező kommentje:

Urak! Félreértettétek a kérdésemet. Nem azt kérdeztem, hogy miért nem szabad, hanem,miért nem lehet felpróbálni.

Én ugyan is egyszer megkérdeztem, mire azt mondták:"Tessék".

Hát kinek áll fel ilyenkor?

2010. ápr. 29. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező vagy hülye vagy direkt szívatja a népet...

Ruhával is lehet fertőző dolgokat terjeszteni, elkapni, pl.: tetű, rühesség, különböző bőrbetegségek; ugyh óvatosan a ruha próbálgatással is!!

2010. ápr. 29. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:

17:50! Igen, de kevesebb rá az esély, meg kevésbé undorító :D:D

Kérdező! Még mindig nem értem a különbséget :D:D

2010. ápr. 29. 22:13
 9/10 A kérdező kommentje:

Miért nem lehet a hídon biciklizni?

-Mert nincs pedálja.

2010. ápr. 30. 02:26
 10/10 anonim válasza:
100%
Sokak viccelődnek , de nehéz jót találni, azért én sem találom baromságnak a kérdést, csak hát meg kell venni és haza kell vinni, úgy meg, sok félét ki kell próbálni mert tényleg van külömbség , legfontosabb a nagy ság és a vastagság, Én azt tartom hogy a nagy multik világstandard méretei nem jók az európai népesség méreteire, egy man hattani félvér fiunak jó 5-6 centivel nagyobb a szerszáma, neki jó a Durex meg Live Stile, szreintem a német gyártók méretei a megfelelőek, az igazán jókat szexshopokban sikerül venni, mint pl. a Secura fajták, jó próbálkozást
2010. ápr. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!