Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyűrű vásárlás, hogy mérjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűrű vásárlás, hogy mérjem le, hogy mekkora az ujja?

Figyelt kérdés
Valentín-napra akarok gyűrűt adni a barátnőmnek. Az az egy gond, hogy nemtudom biztosan, hogy jó-e rá a gyűrű? Nemhord gyűrűt mert nem átlagosak az ujja, de hordana ha lenne ami pont jó.
2010. febr. 1. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

esetleg nincs egy ismerősöd akinek hasonló méretű lenne az ujja? mondjuk gondolom nem a kezeket figyeled :D

sztem azért valamennyire meg tudod saccolni ha látsz egy gyűrűt, de ha nem is lenne jó és olyan helyen veszed ami megbízható akkor bővítenek és szűkítenek rajta ha nem lenne megfelelő a méret. A barátnőd sztem ebbe már nem fog belekötni vagy haragudni, mert értékelni fogja a figyelmességed. :D

Sok sikert és jó vásárlást!

2010. febr. 1. 18:05
 2/14 anonim ***** válasza:

Egyetlen olyan gyűrűje sincs, ami jó az ujjára?

Ha van, akkor fogj egy darab papírt, és belülről rajzold körbe. Vagy próbálkozz pénzérmével. Pl. átesik rajta egy 5 forintos, vagy akkora, mint egy 10 forintos...

Sok sikert! ;)

3/14 anonim ***** válasza:
100%
hasonlítsd össze a te ujjaiddal az ő ujjait(mikor megfogod a kezét nem feltűnő)és próbáld fel te a gyűrűt arra az ujjadra ami kb akkora mint az ő gyűrűsujja.
 4/14 anonim ***** válasza:
Elmondom az én esetem :) Tökszép gyűrűt kaptam a barátomtól mikor fél évesek voltunk de épphogy jó rám és nagyon sajnálnám ha elveszíteném mert egy picit nagy.Tanácsos lemérni,"legrosszabb" esetben vegyétek meg együtt mert ha nagy lesz akkor hiába szép de nem tudja majd hordani és gondolom nem azért veszed, hogy a szekrényben pihenjen.
2010. febr. 1. 18:06
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem egy olyan gyűrűje sincs:S

Viszont azt nem tudjátok, hogy mennyi az átlagos ujjméret?

2010. febr. 1. 18:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik ujjára szánod a gyűrűt, egyébként lehet állítható méretűt is venni. Ha ez lánykérés lenne, akkor nehéz lesz.
2010. febr. 1. 18:09
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
Amikor alszik, mérd meg.=D
2010. febr. 1. 18:10
 8/14 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy a leggyakoribb méret az 54-es, legalábbis nekem egy ékszerboltos mondta.
2010. febr. 1. 18:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Azt sajnos nem tudom, hogy mekkora az átlagos újjméret. Nekem anyukám úgy vett névnapomra gyűrűt (még nagyon régen), hogy a kisújjára felhúzta az egyik gyűrűmet.
2010. febr. 1. 18:13
 10/14 anonim válasza:
A barátom is ezzel a problémával küzdött,mert az én ujjam túl vékony és nagyon nehéz lett volna olyat venni ami jó is rám,ráadásul tetszik is.Ezért névnapomon elvitt az üzletbe és együtt kiválasztottuk.:)És így is ugyan olyan meglepi volt,mintha maga választotta volna:)Én neked is ezt tudnám tanácsolni,nem rontanál el vele semmit,hidd el.
2010. febr. 1. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!