Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élünk, és úgy néz ki, nemsokára több ország választ el majd bennünket.Nagyon szeretem a párom, de pillanatnyilag több ok miatt sem tudok egyelőre vele menni.Érdemes "megtartani"így a kapcsolatot?Egy pasi tud hűséges maradni hónapokon át?2010. febr. 1. 07:27
1/7 anonim válasza:
Rólad is szó van nem csak róla, lehet ő hűséges lessz, de te is ?
2/7 anonim válasza:
Ha csak úgy nem érzed, hogy Ő az a bizonyos nagy Ő, akkor talán egyszerűbb lenne, ha mindenki menne a maga útján és nem kellene azon rágódnod, hogy most vajon mit csinál... Keress valakit, aki melletted van és ha szükséged van rá nem választ el több száz km.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Nyilván én hűséges tudnék maradni, ez nem kérdés:)Hogy keressek valakit?!Az most nem menne, nagyon szeretem őt, minden szempontból tökéletes társ lenne...
2010. febr. 1. 08:02
4/7 anonim válasza:
A választ szerintem tudod. Az idő eldönti mennyire erős a kötődés kettőtök között. Meg fogod látni, hogy ki mennyire ragaszkodik a másikhoz. Egyébként érdemes megtartani a kapcsolatot, vagyis mindenképp adj egy esélyt a dolognak.
5/7 anonim válasza:
attól függ mennyi ideig választ el a több ország. ha évekről van szó akkor felejtsd el a dolgot. ha csak pár hónap az simán müködik.
6/7 anonim válasza:
de ez a kerdes hogy "1 pasi tud huseges maradni honapokig?". neharagudj de, 1 pasi sokkal tovabb kepes huseges maradni mint 1 lany. ez nem NEM fuggo hanem emberfuggo. ugyh ez a soviniszta duma ez nem igazan jatszik :)
7/7 A kérdező kommentje:
Az én tapasztalatom inkább az, hogy egy nő bírja tovább az ilyen szituációkat:)Köszi mindenkinek.Az időt nem tudom, meddig tart, az is lehet, utána mennék.Az esélyt valószínű megadom.Legfeljebb fájni fog, ha mégsem működik.
2010. febr. 1. 12:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!