Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élünk, és úgy néz ki, nemsokára több ország választ el majd bennünket.Nagyon szeretem a párom, de pillanatnyilag több ok miatt sem tudok egyelőre vele menni.Érdemes "megtartani"így a kapcsolatot?Egy pasi tud hűséges maradni hónapokon át?
2010. febr. 1. 07:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rólad is szó van nem csak róla, lehet ő hűséges lessz, de te is ?
2010. febr. 1. 07:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak úgy nem érzed, hogy Ő az a bizonyos nagy Ő, akkor talán egyszerűbb lenne, ha mindenki menne a maga útján és nem kellene azon rágódnod, hogy most vajon mit csinál... Keress valakit, aki melletted van és ha szükséged van rá nem választ el több száz km.
2010. febr. 1. 07:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Nyilván én hűséges tudnék maradni, ez nem kérdés:)Hogy keressek valakit?!Az most nem menne, nagyon szeretem őt, minden szempontból tökéletes társ lenne...
2010. febr. 1. 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A választ szerintem tudod. Az idő eldönti mennyire erős a kötődés kettőtök között. Meg fogod látni, hogy ki mennyire ragaszkodik a másikhoz. Egyébként érdemes megtartani a kapcsolatot, vagyis mindenképp adj egy esélyt a dolognak.
2010. febr. 1. 08:24
 5/7 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi ideig választ el a több ország. ha évekről van szó akkor felejtsd el a dolgot. ha csak pár hónap az simán müködik.
2010. febr. 1. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
de ez a kerdes hogy "1 pasi tud huseges maradni honapokig?". neharagudj de, 1 pasi sokkal tovabb kepes huseges maradni mint 1 lany. ez nem NEM fuggo hanem emberfuggo. ugyh ez a soviniszta duma ez nem igazan jatszik :)
2010. febr. 1. 08:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Az én tapasztalatom inkább az, hogy egy nő bírja tovább az ilyen szituációkat:)Köszi mindenkinek.Az időt nem tudom, meddig tart, az is lehet, utána mennék.Az esélyt valószínű megadom.Legfeljebb fájni fog, ha mégsem működik.
2010. febr. 1. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!