Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire megharagudott? Szóval tegnap voltam bent a barátomnál elhoztam tőle a cuccaim, ami a fél év alatt összegyűlt.
Figyelt kérdés
Héten csúnyán összevesztünk, mivel nagyon megbántott. Ez miatt is lett vége. Nah de ma megtudtam hogy mi állt a dolog hátterében(munkahely elvesztés), és nem úgy viselkedtem ahogy kellett volna. Megmondtam neki h miért nem ezt mondta miért kellett megbántania és otthagytam. De itthon már józanul átgondoltam a dolgokat és írtam neki, hogy sajnálom, meg h rám számíthat stb... Elolvasni elolvasta, de nem írt vissza. Ennyire elrontottam? Hogy hozhatnám helyre?2010. jan. 31. 23:26
1/4 anonim válasza:
vard meg amig lehiggad, aztan ulj le vele beszelni. nem vagy gondolat olvaso, honnan tudhattad volna, hogy miert bunko veled. most egalban vagytok, o sem volt a legjobb fej meg te sem, ha szeretitek egymast minden rendbe jon
2/4 anonim válasza:
egyet ertek az elozovel..
vard meg mig lehiggad aztan beszeljetek
meg szepen,nyugodtan:D
3/4 anonim válasza:
Hát ez ilyen. Mondjuk én nem nagyon tudnék várni, ilyen helyzetben. Ha nagyon idegesít a dolog, akkor szerintem beszélj vele minél előbb. -Csak nehogy sms-ben, meg msn-en, meg ilyen sz@rokon, hanem személyesen!
4/4 anonim válasza:
Ha nem bír várni, és sürgeti a dolgot, az orosz rulett...vagy igen, vagy nem. Ha pedig nem, onnan már nem nagyon lesz újabb lehetőség a javításra. Mindenképpen várd meg, amíg lehiggad, és Ő jelentkezik nálad, ez a legjobb, amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!