Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy nő olyan férfival jön össze, akinek van felesége és kis gyerekei? Az ilyen kapcsolaok mennyire tartósak?
Nem rólam van szó,csak sok ilyet láttam már.Nem ítélkezni akarok,de hogyan lehet ezzel a tudattal élni hogy tudják hogy családokat tesznek tönkre ezzel?Tegyük fel a férfinak felesége van,esetleg 2 kis gyereke,mert ugye többnyire ez a felállás,a nőnek aki összejön vele mondjuk férje de még gyerek nincs.
Szerintetek meddig lehet egy ilyen kapcsolatot fentartani?A bűntudat nem öli meg az ilyen kapcsolatokat?Hogyan tudnak tükörbe nézni?Mi a véleményetek erről?
Utolsó egészségedre...
Persze csak olyan tud tükörbe nézni,akinek lelkiismerete kb a nullával egyenlő.Én soha nem tettem ilyet,nem tudnám megtenni.
Azt nem értem,ha valami nem működik,akkor miért nem váltok el elöbb?És miért kell megcsalni,megalázni a másikat?Más hátán könnyebb felkapaszkodni igaz?
De áruld már el, hogy a férjnek miért nincs felelőssége?? Ő esküt tett a feleségének, bakker! Arról nem beszélve, hogy a saját gyerekeiért sem az idegen nő a felelős, szép is volna...
Kísértések a halálod pillanatáig lesznek az életedben, nem lehet mindenért másokat és a kísértés tárgyát - jelen esetben a szeretőt - okolni.
Oké, nem szép dolog nős faszival kezdeni, de a csaj nem tett senkinek esküt, saját magának se. Nem tartozik senkinek semmivel. Se férjnek, se gyereknek, senkinek. Arról lehet vitatkozni, hogy ez így jó vagy sem, rugdald meg vagy r.bancozd le, de ennyiben kimerül a dolog.
A pacák viszont keményen megszegte a szavát.
Gondolkozz már.
#3 és #15 vagyok.
Pontosan azért gondoltam, hogy érintett vagy, mert egyedül a szeretőre hárítod az egész balhé felelősségét és ez erős elfogultságra utal.
Lehet, hogy nem közvetlenül vagy érintett egy saját kapcsolatban, hanem a szüleid vagy olyan barátok/rokonok körében, akik fontosak neked, de valamiért kialakult ez a gondolkodásmódod.
Nagyon ritka az olyan szituáció, amikor csak egyvalaki felelős több ember drámájáért és ez pont nem ilyen.
A másik, hogy ez nem nemi kérdés, ha egy feleség csalja a férjét, takkra pontosan ugyanolyan gáz és ott sem egyedül a szerető a hibás.
Hibás, igen. De nem csak ő.
Kérdés: férjhez mennél olyanhoz, aki elcsábítható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!