Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy nő olyan férfival jön össze, akinek van felesége és kis gyerekei? Az ilyen kapcsolaok mennyire tartósak?
Nem rólam van szó,csak sok ilyet láttam már.Nem ítélkezni akarok,de hogyan lehet ezzel a tudattal élni hogy tudják hogy családokat tesznek tönkre ezzel?Tegyük fel a férfinak felesége van,esetleg 2 kis gyereke,mert ugye többnyire ez a felállás,a nőnek aki összejön vele mondjuk férje de még gyerek nincs.
Szerintetek meddig lehet egy ilyen kapcsolatot fentartani?A bűntudat nem öli meg az ilyen kapcsolatokat?Hogyan tudnak tükörbe nézni?Mi a véleményetek erről?
"családokat tesznek tönkre ezzel"
A családot a férj teszi tönkre.
Elsősorban neki kell tükörbe nézni.
Lehet tartós is akár, amíg le nem bukik a férj.
A nőnek nem kell tükörbe nézni?Megint a férfi a hibás csak?
Az a nő aki erről tud hogy családja van,az nem felelős ezért?Szerintem egy valamire való nő,nem jön össze házas kisgyerekes férfival ha tud róla.
Nem gondolom, hogy egy kapcsolatot kívülről tönkre lehet tenni.
Azt sem, hogy bárki nős pasira vágyna. (az ösztön/szerelem/hormonok pedig nagy úr)
Azt sem, hogy a férj és a feleség nem hibásak nagyjából ugyanolyan mértékben.
Valamint azt sem gondolom, ha 6:42-kor ez a kérdés foglalkoztat leginkább, nem vagy érintett...
ma 06:57
Rendben én ezt értem.De szerinted ezzel nem teszik tönkre emberek életét?
Mint írtam nekem is volt ilyen,még is nemet tudtam mondani,pedig még gyerek sem volt,egyik fél részéről sem,se feleség.
Amikor elmúlik ez a varázs,akkor utánna pedig mindegyik menne vissza a családjához,ahogy legtöbbször lenni szokott.Addig izgalmas csak,amíg lehet titkolozni,sok esetben utánna is együt maradnak,de az esetek 90%-ban az egyik mindig vissza menne a családjához,ilyenből nem láttam még hosszútávú kapcsolatot,lehet van,de az nagyon ritka.Szóval akkor megéri az egész?
Nem lenne egyszerübb azzal az emberrel feldobni újból a dolgot,akivel együtt van az ember?
"Megint a férfi a hibás csak? "
Ő csalja meg a feleségét, nem?
ma 06:57
Igen ő,de a nő is csalja a férjét,Nem beszélve arról,hogy a nő tudja hogy a férfi házas és gyerekei vannak.Szerintem egy valamire való nő,nem jön össze gyerekes,házas férfival,még akkor sem,ha a nőnek nincs senkije.
A nő nem tartozik felelősséggel egy idegen családért. Nem szép dolog, de bakker, a férj lép félre. Ha nem azzal a nővel, akkor másikkal.
Amúgy meg aki nem tudja kordában tartani a másfele irányuló nemi vágyait, az ne éljen kapcsolatban, pláne ne csináljon gyerekeket.
Nem állatok vagyunk, hogy az ösztöneink irányítsanak. Egyszerűen nem kell megadni az esélyt a félrelépésnek.
Mellesleg, ha engem megcsalna a férjem, letojnám, hogy kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!