Megismerkedtem egy arab ferfival hogyan mutassam be a
csaladnak?
2014. nov. 25. 19:02
Huh. Na ez már rég rossz.
2014. nov. 25. 19:09
Shalom:-)))))
Nem tudom, engem Apukam min.kitagadna ha osszejonnek egy arabbal es tuti bezarna egy szekrenybe minden liberalizmusa ellenere:-)))Biztos, h a te szuleid toleransabbak, szerintem csak vidd at hozzajuk es mutasd be, es ne hangsulyozd ki azt h onnan jott:-)))Ha nem fektetsz erre hangsulyt akkor nem csinalnak belole problemat:-)))
2014. nov. 25. 19:14
Látom már a te agyadat is kimosták. Soha nem fogom meg érteni,hogy lehet valakinek annyi esze,hogy össze áll egy arabbal!
2014. nov. 25. 19:14
5/25 A kérdező kommentje:
En mar dolgozom nem elek otthon huszoneves vagyok.
Inkább magadat is beszéld le róla. Különben pár év múlva könnyen lehet, hogy itt teszed fel majd a kérdést, hogy Férjem elvitte a gyerekemet Szíriába, azt sem tudom, hol vannak, hogy szerezzem vissza?
2014. nov. 25. 19:26
7/25 anonim válasza:
Szerintem a két nemzet között akkor kulturális, szellemi és vallàsi különbség van, hogy a kapcsolat nem biztos, hogy hosszú életű lehet. Gondold meg jól, bár írtad, hogy "átrágtad" magad, azért tudod először jön a csador aztán a többi, nőkre nézve megalázó dolgok. A 4-esnek igazat kell adjak, csak én nem fogalmazok ilyen sarkosan, ő bátrabb, mint én :-)
2014. nov. 25. 19:29
8/25 A kérdező kommentje:
Ne itelkezzetek mar ugy egy masik emberrol hogy nem is ismeritek. Ha nem lenne normalis viselkedesu nem lennenk kapcsolatba. Az utolsonak irnam nem Sziriai.
En szulokent meg szeretnem ismerni ugyanugy elfogadnam mint barki mast. Bizom benne hogy a lanyomnak van annyi esze hogy nem maradna egy rossz kapcsolatban.
2014. nov. 25. 19:47
nézd meg a Lányom nélkül soha! című filmet, amely igaz történet alapján készült.
tájékozódj az országa törvényeiről, hogy mi vonatkozik a nőkre
ugyanis lehet, hogy addig teljese más arcát mutatja, míg el nem vett és el nem vitt az ő szüleihez
egyes arab országok törvényei szerint ugyanis házasság után a nő a férfi tulajdona, nincs önálló akarata, köteles mindenhová követni a férjét, nem utazhat sehova saját maga, nem dönthet semmiről
2014. nov. 25. 19:52
Kapcsolódó kérdések: