Megismerkedtem egy arab ferfival hogyan mutassam be a csaladnak?
"Az en parom Franciaorszagban szuletett a szulei is ott elnek."
Csigazabáló és még arab is. Ez egyre jobb. Az én lányom pontosan eddig a bemutatásig maradna a lányom.
Egyszerű, anya apa, ő itt Ali.
Ali ők itt a szüleim.
Nővérem 11 éve van együtt egy arab férfival. Igaz ő 6 éves koraóta Magyarországon él, és nagyon rendes ember. Mikor meghallottam a nevét majdnem elájultam, mert nagyon féltettem a tesómat. Szerencsére nagyon boldog vele, de nem minden arab fickó ilyen. Sőt!
Egyébként a szüleink nagyon-nagyon kiborultak és -attól független, hogy milyen a sógorom- szerintem minden normális szülő kibukna, ha a lányát egy arab férfi mellett látná.
Szerintem először készísd fel őket, hogy legyen idejük feldolgozniuk a nagy találkozás előtt.
Remélem Te is szerencsés leszel, mint a nővérem és egy rendes arabbal hozott össze a sors!
Erre igaz szörnyen kicsi az esély, remélem tudod.
Unokahúgomért 100 tevét ígértek a nászútjukon.
Az elég jó üzlet lett volna nem? :)
A második generációs bevándorlók még rosszabbak. Ők már nem élték át, nem látták azokat a dolgokat, amik miatt a szüleik elmenekültek az országukból. Sokkal szélsőségesebbek lehetnek emiatt.
Ez pont ugyan az, mint ha itt benézel a politika kategóriába, látod ahogy a sok 13-14 éves szaros, hogy vágyakozik a kommunizmus után. Pont ugyan az!
Persze annak is van valamennyi esélye, hogy teljesen normális, európai szellemiségű. De mi van ha nem? Ha végül kimutatja a foga fehérjét, akkor már rohadt nehéz lesz elmenekülni tőle. Járjatok, nincs azzal gond, csak legyél nagyon éber. A baj mindig apró dolgokkal kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!