Elmondanátok az egyik legjobb barátotoknak, hogy a
barátnője pénzért szexelt más férfival?
Figyelt kérdés
Az egyik legjobb haverom 1 éve van együtt a barátnőjével, még mindig nagyon szerelmes, pedig azelőtt ez nem volt rá jellemző. Sok barátunk van és sokszor kitudódnak olyan dolgok, amiket a másik amúgy nem mondana el. Lényeg, hogy kiderült a barátnőjéről, hogy más férfivel lefeküdt pénzért, mikor szarban volt és ezt a legjobb barátnője kotyogta ki. De ez az egy eset nem biztos, mert állítólag nem is érdekelte túlzottan a dolog. Engem ledöbbentett és 10 éves ismeretség után nem tudom, hogy kötelességem lenne-e szólni a barátomnak, de már így is mindenki tudja kb a társaságban, csak ő nem. Ti mit tennétek?
hát ha mindenki tudja már akkor igen elmondanám...ne ő legyen az utsó aki megtudja.
2014. júl. 16. 18:52
2/25 anonim válasza:
Egyrészt nehezen bizonyítható.
Másrészt, lehet, hogy a lány azóta megváltozott, és már nagyon bánja a múltat.
Ha beárulod a barátodnak (és esetleg el is hiszi), akkor boldogabb leszel, ha látod őt csalódni, bánkódni, és szakítani az első igazi szerelmével?
Ne csinálj semmit!
2014. júl. 16. 18:54
3/25 anonim válasza:
Lehet, hogy kamu az egész és akkor vége a barátságotoknak. Vagy letagadja a csaj és ha szerelmes a barátod, akkor megint csak te leszel a szemét, szóval szerintem amíg nincs valami perdöntő bizonyíték addig maradj csendben.
2014. júl. 16. 18:56
4/25 anonim válasza:
Ha ezt akkot csinalta amikor nem voltak egyūtt akor senkinek semmi köze hozzà!!!!mert ugyanis megvàltozhatot!!es ha nem.igaz csak ki talacio hmmm??? Vagy eppensegen ha meg sem valtozott meg,had hogy a baratod jöjjön rà,magatol.... mert mi van ha veled veszik ossze hogy pl te ezt ki tataltad??akkàr a baràtsàgotokba is kerulhetne ez!!ha a csajrol pletykalnak nem muszaj halgatnod... mert azzal te is pletykalsz rola... senki nem volt ott!50% hogu vagy igaz vagy nem !!ne szolj bele ne te legyel.mar a hibas... !!
2014. júl. 16. 19:01
5/25 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kamu. A csaj legjobb barátnője nem az a pletykás típus, úgy derült ki, hogy szóba kerültek ilyen témák és valaki rákérdezett, az ő reakcióiból meg le lehetett szűrni, hogy mi van, később már elmondta, de akkor kiderült, hogy többen is tudták, ráadásul mostanában történt. Igazából csak elég igazságtalannak érzem, hogy a haverom teljes naivitással él a kapcsolatban, miközben a többiek rajtuk röhögnek.
2014. júl. 16. 19:02
6/25 anonim válasza:
Ha a barátnője nem lenne pletykás akkor nem mondta volna el, egy igazi barátnő sosem tenne ilyet. A baráti kör néhány hétig, hónapig biztosan röhögcsélni fog, de utána abbahagyják. Én nem mondanám el, mert ez a pletyis barátnő, lehet hogy csak kavarni akarja a szart és nem mond igazat.
2014. júl. 16. 19:05
7/25 anonim válasza:
Akkor mondja el neki a csaj legjobb barátnője, ne te, mert te is csak úgy hallottad, de "nem biztos hogy igaz"....
Ez olyan, mintha - jószándékkal ugyan - de megpróbálnál más életébe beleszólni, mert "valakitől hallottál valamit".
Én nem tenném, nem mondanám el, ugyanakkor tudom, hogy jót akarsz, ezért mondanád el, de még az is lehet, hogy te jössz ki rosszul az egészből...
2014. júl. 16. 19:06
8/25 A kérdező kommentje:
A nem biztosat nem arra írtam egyébként, csak hülyén fogalmaztam meg, arra gondoltam hogy nem ez volt az egyetlen eset.
2014. júl. 16. 19:09
9/25 anonim válasza:
Tudod sokan vannak Åll baràtok!!! Sokn azt hiszik baràtok...es kozben meg lehet irigy ės mondjuk rà van izgulva a baràtnöje pasijàra!!! Ha valaki a baràtnom es valoban az,mėg ha igaz lenne sem mondanàm el :)hisz azert baràtnö hogy mindent el tudjunk mondani egymasnak....stb... na erre en nem bologatam volna...hanem megmondtam volna a csanak ha ez igaz akkor mondja meg baratno szemebe!!!!!ja es nem vėletlen ez sem hogy pont elötted mondta a csaj... mert abba bizik hogy te leszel olya buta hogy szarkavarast csonalsz...ez szabad neki a palya!!!ezt az oromot ne ad mar meg a hp nek :)ne mond el a baràtodnak!!max ha zavat beszeld meg ezt az ėrintet csajal hogy te ezt hallotad ettol es ettol...es ha ugaz akkor tisztàza magat a baràtodnàl ha nem igaz... akkor meg gondolja meg jol hogy ki az igaz baratja!!!
2014. júl. 16. 19:13
10/25 anonim válasza:
Én úgy lennék vele, hogy "ha úgyis mindenki tudja" akkor mondja el valaki más, mert ha én mondom el és úgy fogadják ahogy nem kellene - ráadásul olyat amit bizonyítani se tudok - akkor én leszek a rosszindulatú, de egyébként sem tenném, sokszor szembesültem már olyannal, hogy elterjesztettek valakiről valami aljasságot amiből semmi nem volt igaz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!