Elmondanátok az egyik legjobb barátotoknak, hogy a barátnője pénzért szexelt más férfival?
Az egyik legjobb haverom 1 éve van együtt a barátnőjével, még mindig nagyon szerelmes, pedig azelőtt ez nem volt rá jellemző. Sok barátunk van és sokszor kitudódnak olyan dolgok, amiket a másik amúgy nem mondana el. Lényeg, hogy kiderült a barátnőjéről, hogy más férfivel lefeküdt pénzért, mikor szarban volt és ezt a legjobb barátnője kotyogta ki. De ez az egy eset nem biztos, mert állítólag nem is érdekelte túlzottan a dolog. Engem ledöbbentett és 10 éves ismeretség után nem tudom, hogy kötelességem lenne-e szólni a barátomnak, de már így is mindenki tudja kb a társaságban, csak ő nem. Ti mit tennétek?
23/F
Kérdező, SOHA ne higgy a "legjobb barátnők" szövegének. Mi, pasik hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a nők barátsága is olyan szent kötelék, minta férfiaké. Valójában erről szó sincs. A barátság az őskorban alakult ki, amikor a férfiak még vadásztak, harcoltak, és ezekben a tevékenységekben igencsak egymásra voltak utalva. A nőknek a gyűjtögetésben inkább hátráltató tényező volt a "kolléganő", aki esetleg learatta előle a szép bogyókat.
Ne sértődjön meg senki! Tisztelem és szeretem a nőket, de barátságul fabatkát sem ér.
Mond el neki mindenképpen!
Bár remélem, hogy már elmondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!