Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok az egyik legjobb...

Elmondanátok az egyik legjobb barátotoknak, hogy a barátnője pénzért szexelt más férfival?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb haverom 1 éve van együtt a barátnőjével, még mindig nagyon szerelmes, pedig azelőtt ez nem volt rá jellemző. Sok barátunk van és sokszor kitudódnak olyan dolgok, amiket a másik amúgy nem mondana el. Lényeg, hogy kiderült a barátnőjéről, hogy más férfivel lefeküdt pénzért, mikor szarban volt és ezt a legjobb barátnője kotyogta ki. De ez az egy eset nem biztos, mert állítólag nem is érdekelte túlzottan a dolog. Engem ledöbbentett és 10 éves ismeretség után nem tudom, hogy kötelességem lenne-e szólni a barátomnak, de már így is mindenki tudja kb a társaságban, csak ő nem. Ti mit tennétek?

23/F

2014. júl. 16. 18:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha a barátnőjét kérdeznéd meg, mondanád neki, milyen pletykák mennek róla, és ha igaz, mondja el a barátodnak, a saját érdekében, mert valaki hamarosan meg fogja. Ha meg nem igaz, akkor védje meg magát, legyen valami a kezében, ne érje váratlanul a dolog. Onnantól meg az ő dolga, az ő dolguk, hogyan megy tovább a kapcsolat.
2014. júl. 17. 23:37
 22/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, SOHA ne higgy a "legjobb barátnők" szövegének. Mi, pasik hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a nők barátsága is olyan szent kötelék, minta férfiaké. Valójában erről szó sincs. A barátság az őskorban alakult ki, amikor a férfiak még vadásztak, harcoltak, és ezekben a tevékenységekben igencsak egymásra voltak utalva. A nőknek a gyűjtögetésben inkább hátráltató tényező volt a "kolléganő", aki esetleg learatta előle a szép bogyókat.

Ne sértődjön meg senki! Tisztelem és szeretem a nőket, de barátságul fabatkát sem ér.

2014. júl. 30. 11:45
 23/25 anonim ***** válasza:
szerintem ne mond el. Nem voltál ott, nem tudod biztosra. Ha elmondod vége a barátságotoknak. Mondja el a barátnő.
2014. aug. 3. 02:41
 24/25 anonim ***** válasza:
ne szólj bele.
2014. aug. 3. 02:43
 25/25 anonim ***** válasza:

Mond el neki mindenképpen!

Bár remélem, hogy már elmondtad.

2014. szept. 12. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!