Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok az egyik legjobb...

Elmondanátok az egyik legjobb barátotoknak, hogy a barátnője pénzért szexelt más férfival?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb haverom 1 éve van együtt a barátnőjével, még mindig nagyon szerelmes, pedig azelőtt ez nem volt rá jellemző. Sok barátunk van és sokszor kitudódnak olyan dolgok, amiket a másik amúgy nem mondana el. Lényeg, hogy kiderült a barátnőjéről, hogy más férfivel lefeküdt pénzért, mikor szarban volt és ezt a legjobb barátnője kotyogta ki. De ez az egy eset nem biztos, mert állítólag nem is érdekelte túlzottan a dolog. Engem ledöbbentett és 10 éves ismeretség után nem tudom, hogy kötelességem lenne-e szólni a barátomnak, de már így is mindenki tudja kb a társaságban, csak ő nem. Ti mit tennétek?

23/F

2014. júl. 16. 18:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem egyvalami nem világos:

A lány még azelőtt k*rwálkodott, hogy összejött a haveroddal, vagy pedig már együtt voltak? Nem mindegy.

2014. júl. 16. 20:02
 12/25 anonim ***** válasza:
Hiába szólnál. Lehet meg se történt csak pletyka és srác úgy se neked hinne.
2014. júl. 16. 21:15
 13/25 anonim ***** válasza:

Nézd! Itt mindegy, hogy miket írnak össze a csajok, mert ugye megvédik a kis "kolléganőt".

A lényeg, hogy ha "meg fog szorulni" legközelebb, akkor is könnyebbik utat fogja keresni!!

Magyarul, ezután is rendszeresen félre fog dugni!

A ribik csak a mesében változnak meg és térnek jó útra...

2014. júl. 16. 22:15
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

13.ugyan màr!!! Ha egy.nönek több kapcsolata van az ku....vaa

.... de ha egy pasi fėl vàrost megdug az a menö!!!! Csak hogy tudd....Egyenrangusàg van !!!!vagy pl.. remelem nem vagy nős,mert gondolom màr szüz sem vagy..., akkor több kapsid volt.. tehåt rendelkezel multal!! Akkor ne hogy màr elfogadjon tėged 1 nö is,mivel te magad irtad,csak a mesėkben vannak hogy megvàtoznak jøvà!!!!:) akkora hülyesėget irtål ės ne àlltalànosits!! Akkikel eddig joban voltal....mind szüz volt????te magad sem.ertesz a.nökhöz!!!!

2014. júl. 16. 22:44
 15/25 anonim ***** válasza:

14 es vagyok

Meg annyiy hogy itt nem az a tėt hogy a csajt vėdjūk,de nem lehet tudnihogy igaz e vagy sem!!mer meg ha igaz.lenne...minimum hogy elmondja... de ndlen tudja a.kerdezo sem ahogyan te sem ,hogy mi igaz mi nem !!!

2014. júl. 16. 22:48
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó!

A műfelháborodásod alapján világos, hogy te is erősen érintett vagy a témában!!

Csak meg ne tudják majd otthon, hogy neked is ebből van a mellékkereseted...

2014. júl. 17. 09:12
 17/25 anonim ***** válasza:

Ez a problėmàmàm hogy ALTALANOSITSZ na ettol aztàn fara tudok maszi !!!! Itthol nincs problemam:

De a felesegedet ki kesxitheted ezzel a hozza àllasodal... hogy alltalanositsz!!tanuld meg tisztelni a noket!!!!mert van rossz felleseg es jo .,uganyugy oasikban is.. van jo es van rossza....... de egyik sen ugyan olyan!!!

2014. júl. 17. 11:01
 18/25 anonim ***** válasza:

A helyzet egyszerű, kínálj fel pénzt a szexért a barátnőnek, ha lefekszik veled, megvan a bizonyíték.

De hogy utána hogy mondod el... :D

Amúgy ismerek olyanokat, akinek a barátnője pénzért elmegy pasikkal, és a barátja tud róla. Honnan tudod, hogy a barátod nem tudja?

2014. júl. 17. 11:08
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen csodálatos barátnőm.

Valójában azért barátkozott velem, hogy a pasim közelében lehessen.

Kollégiumba is szobatársak lettünk.

Pocsék anyagi helyzetben élt a családom akkoriban.

Én hétvégente éjszaka dolgoztam, hogy legyen egy kis keresetem. Egy csirketelepen pakoltam az állatokat, és takarítottam.

Bevallom, szégyelltem a pasim előtt, de q barátnőmet beavattam hogy mit is dolgozom.

Egyébként tényleg gusztustalan meló volt, nem egyszer kellett félig lebomlott csirkéket felkaparnom az ól betonjáról.

Sikerült is intenzíven megbetegednem, kórházba kerültem. Ekkor a kedves barátnőm nekiállt pletykálkodni, hogy rosszul sikerült az abortuszom, azért fekszem kórházban, meg hogy nem bírja nézni, ahogy átverem, mert pestre járok árulni q testem kéthetente hétvégén.

Ő se a pasimnak mondta el, hanem a pasim haverjanak a barátnőjének.

Mire kijöttem a kórházból, már ezzel fogadott a kollégiumi nevelőnő.

Neki megmutattam az orvosi leleteimet, meg elmeséltem a munkám.

A barátnőm volt a leggusztustalanabb mert még jópofizott is velem.

Véletlenül találtam meg egy levelezését a kukankban, abból derült ki a turpisság.

Ocsmány bosszút álltam. Naplót írt, amit körbeadtam a baráti társaságban.

2014. júl. 17. 11:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Én is csináltam gáz dolgokat régen, amikre nem vagyok büszke. Ezekről tud a legjobb barátom, és soha nem mondta el senkinek sem, még akkor sem, amikor nagyon megharagudott rám és nem beszélt velem másfél évig. Nem is célzott rá társaságban, és nem is "kotyogta ki" véletlenül sem.

A csajszi "legjobb barátnője" egy aljas kígyó, sztem ignoráljátok, mielőtt nektek is keresztbe tesz, "puszta jószándékból".

2014. júl. 17. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!