Ti tudnátok tervezni olyan férfival, aki 3x volt nős?
Összeismerkedtem egy férfival. Tudtam, hogy elvált, én is az vagyok. Pár hete találkozgatunk, és nagyon szimpatikus, nagyon tetszik, az első pillanattól egy hullámhosszon vagyunk, és régen fogott meg ennyire valaki.
Ma kiderült, hogy már háromszor vált el. Ez számomra lesújtó info volt, azóta ezen pörög az agyam. És kicsit úgy vagyok vele, hogy egy ilyen ember szava vagy ígérete nem sokat számíthat. Mert még egy válás olyan, hogy megesik az emberrel, hogy rosszul választott, fiatal volt, a másik lépett félre mittudom én, de 3x!!!???
Ti megtudnátok bízni egy ilyen emberben? Bele tudnátok menni egy akár komolyabb kapcsolatba?
az jon le hisz a hazassagban hiszen nem 3 elettarsa volt az jobb lenne?
talan kerdezz ra miert valt el
Megpróbálnám kideríteni, miért vált el. 3 válásnak már komoly oka lehet. De nem csak az ő verziója érdekelne, hanem az ismerőseié is.
A legnagyobb szélhámosok tudnak nagyon szimpatikusan viselkedni.
A legnagyobb szélhámosok tudnak nagyon szimpatikusan viselkedni.
Hogy ez mennyire igaz.
3-szor már elcseszte. Lehet, hogy negyedikre sikerül, de - és nem folytatom,. A te döntésed.
Gyerek azért van vagy 2-3?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!