Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Imádok küzdeni, de ez még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádok küzdeni, de ez még nekem is sok! Tanácsolna valaki valamit?

Figyelt kérdés
Ha valakivel össze akarok jönni,azt megszerzem magamnak.Küzdök,elérem a célom.Ez mindig sikerül.Eddig egy esetben nem történt így és azért a fiúért hónapokon át harcoltam.Viszont most nem tudom mit tegyek..van egy fiú,nem mondom,hogy nem érdeklem őt,de nem érzem,hogy kellenék is neki.Lassan kezdem úgy érezni,hogy feladom,pedig én mindig véghez viszem,amit elkezdtem.Tudna valaki,valamit tanácsolni? Előre is köszönöm! L/18
2010. jan. 31. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Elég nehéz átlátni a helyzetet,mert kevés dolgot árultál el a srácról és a kapcsolatotokról.Miben nyilvánul meg,hogy érdekled?Honnan tudod,hogy nem kellesz neki?Van valakije?

Tényleg jó dolog,ha küzdesz dolgokért és nem adod fel,csak sajnos a szerelem egy olyan terep,ami nem csak a saját akarat számít,hanem a másiké is.Vagyis,ha nincs vonzalom azt kierőszakolni nem lehet.

Mondom,nem tudom,hogy ebben az esetben van-e érdeklődés és csak félénkségből nem mer lépni feléd vagy épp ellenkezőleg,jó fejnek tart,de mást nem akar.

2010. jan. 31. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Amelyik lányban van egy kis önérzet és önbecsülés,az nem "szerzi" meg mindenáron a fiút:harcolni pedig egy pasaért az utcasarkon szoktak.

A férfiak semmire nem becsülik az erőszakos nőket,legfeljebb egy-két menetre tartják jónak.

Ha már ennyire gátlástalan vagy,mondd meg a srácnak,hogy

viszket a ...,ott lent,vakarja meg néhányszor,azután boldog lehestz,hogy megvolt és nézhetsz egy újabb pasi után.

27/F

2010. jan. 31. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
lehet,hogy nem fog tetszeni a válaszom,de hozzá kell szoknod,hogy Te sem kaphatsz meg mindent az Életben.Ez most lehet,hogy nem fog sikerülni,de ne aggódj,annyi fiú van még a világon...Fogadd el,ha nem kellesz neki,és ne erőltesd a dolgokat.Egyébként is azt vettem ki a szavaidból.hogy céltudatos vagy,nem vagy elveszve.Itt az idő,hogy másoknál próbálkozz,és tovább lépj.
2010. jan. 31. 19:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthetően írtam le..nem szexre kell nekem,hanem kapcsolatra.És a küzdés dolog pedig abban rejlik,hogy ha valaki nagyon tetszik,és eléggé megismertem már akkor küzdök érte,hogy megmutassam,hogy jól járna velem.Mellesleg szűz vagyok,nem kell egyből a szexre gondolni minden kérdésnél.
2010. jan. 31. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor most add fel.Ettől nem leszel kevesebb.Nem sikerülhet mindig minden.Nem mindig kaphatjuk meg azt,amire vágyunk.
2010. jan. 31. 19:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Persze ez így van.Csak az a probléma,hogy nem elutasító,tehát nem reménytelen,de az sem derül ki,hogy mit akar.
2010. jan. 31. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor lehet,hogy picit riasztja határozottságod,mert nekem elég határozottnak tűnsz,esetleg nyuszi.Mi lenne,ha konkrétan felhoznád neki a témát?Veszítenivalód nincs,maximum nyerhetsz.
2010. jan. 31. 19:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nyuszi,sőt ő is nyerő típus..és én sem úgy vagyok határozott,hogy mondom neki,hogy ezt akarom és mindig csak keresem,meg hasonlók.De kis dolgokból elárulom neki,hogy tudja hányadán áll nálam,de ő...ő nem.
2010. jan. 31. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor vagy semmit sem akar Tőled,vagy még bizonytalan benne.Nem tehetsz mást,küldözgesd a jeleket,és várj.Csak ne túl sokáig,s ne légy nagyon nyomulós.Sok sikert!
2010. jan. 31. 20:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,azt hiszem akkor maradok ennél:)
2010. jan. 31. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!