Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már nem értem, szerintetek ezért érdemes küzdeni?
Hát arról lenne szó,hogy 3 éve együtt vagyunk a párommal,de mostanában eléggé furcsán viselkedigk...vagyis nemcsak mostanában...
Én egy nagyon féltékeny típus vagyok és érzékeny is de soha nem mutatom ő meg folyton sérteget
Vegyük példának azt hogy egy lánynak sem esik jól ha a kinézetéról mondanak valamit,én kicsike vagyok magaságban 157 cm ő meg 183 cm és van amikor odajön és azt mondja nekem hogy törpilla meg ilyenek bár tudja jól hogy és utálom elmondtam neki de mintha meg sem hallaná...de komolyan
Vagy én 50kg vagyok és általában abba is beleköt mondja hogy töltött réce vagyok aztán mikor már majdnem sirok,azt mondja tudod jól hogy csak hüjülök...
Imádtam vele lenni és még most is Imádok vele lenni néha mert van amikor csak úgy magától odajön,hozzámbujik mondogatja hogy mennyire szeret...
A közös jövöjét folyton tervezi velem,lány létemre én nem álmodozom annyit mind ő,és még is mindig vérig sért ezért néha undorral megyek hozzá és jövök haza tőle.
ha pedig elmondok neki valamit akkor lehülyéz..
Nem tudom hogy ezeket mire véljem...
Mi a véleményetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!