Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdeni egy olyan kapcsolatért, ahol az egyik fél már kimondta, hogy nem szerelmes?
Nem hosszú kapcsolatról van szó. Szóval a szerelem átalakul szeretetté itt nem jöhet szóba :)
Szeretnék rá választ kapni, mert én úgy gondolom, hogy felesleges így együtt maradni. De mivel nincs nagy tapasztalatom párkapcsolatok terén lehet, hogy túl könnyen feladtam annak idején...
Szerintem nincs
De ha szerelmes vagy, ezt úgy sem fogod fel:D
Én nem akarok hozzá visszamenni, elég volt az, amit kaptam tőle... Tudom, hogy nem fog szeretni, és eszem ágában sincs zaklatni. Amúgy sem vagyunk beszélőviszonyban.
Azért tettem fel a kérdést, mert elég gyorsan döntöttem el a vallomása után, hogy szakítok vele és néha elgondolkoztam azon, hogy okos döntés volt-e. Nem-e lehet hirtelen elmezavar meg ilyesmi :) (nem, az exnél ilyen eszembe se jutott, már abban is kételkedek, hogy valaha is szeretett... De máskor sem akarok hibázni :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!