Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes küzdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdeni egy olyan kapcsolatért, ahol az egyik fél már kimondta, hogy nem szerelmes?

Figyelt kérdés

Nem hosszú kapcsolatról van szó. Szóval a szerelem átalakul szeretetté itt nem jöhet szóba :)

Szeretnék rá választ kapni, mert én úgy gondolom, hogy felesleges így együtt maradni. De mivel nincs nagy tapasztalatom párkapcsolatok terén lehet, hogy túl könnyen feladtam annak idején...

2010. dec. 5. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs

De ha szerelmes vagy, ezt úgy sem fogod fel:D

2010. dec. 5. 18:42
 2/5 anonim válasza:
Semmiképp sincs... ha azt mondja,hogy nem szerelmes beléd akkor tutira nincs..:/ átéltem 2x már ezt,mert 2x voltam szerelmes,mindkettő nagyon fájt..:S és tanultam ezekből :)
2010. dec. 5. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
NEMÉRDEMES egyáltalán nem, ő ha már nem szeret téged soha a büdös életbe nem fog visszafogadni vagy bármi is amire vágynál. Ne is zaklasd mert azzal még jobban ártasz. Keres mást élvezd az életet és élj!!!!! Tudom nehéz, hidd el szavaimban hasonló érzelmek vannak!
2010. dec. 5. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Én nem akarok hozzá visszamenni, elég volt az, amit kaptam tőle... Tudom, hogy nem fog szeretni, és eszem ágában sincs zaklatni. Amúgy sem vagyunk beszélőviszonyban.

Azért tettem fel a kérdést, mert elég gyorsan döntöttem el a vallomása után, hogy szakítok vele és néha elgondolkoztam azon, hogy okos döntés volt-e. Nem-e lehet hirtelen elmezavar meg ilyesmi :) (nem, az exnél ilyen eszembe se jutott, már abban is kételkedek, hogy valaha is szeretett... De máskor sem akarok hibázni :) )

2010. dec. 5. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy kezdettől fogva sem volt beléd szerelmes vagy az volt, csak elmúlt. Nos, az előbbi esetben veszett ügy. Második esetben pedig el kell beszélgetni róla, hogy szeret-e, fontos vagy-e neki annyira, hogy elfogadja, hogy bár a lángolás a múlté, mégis te vagy neki az ideális társ. Ebből még ugyanis lehet valami, mert minden kapcsolat velejárója, hogy a szerelem átalakul. Viszont ha sose volt szerelem... az nem normális dolog.
2013. jan. 3. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!