Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szűz lányok 20 felett mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok 20 felett mire vártok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 19:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
pizzára
2010. márc. 27. 01:54
 22/27 BlackSword ***** válasza:

tegnap 22:52!

Az az érzésem -de kérlek cáfold meg ha nem igaz- , hogy gátlásos tipus vagy, vagy csak nem bízol az emberekben... pedig fontos a bizalom... főleg ha az ember esetleg hosszú távon tervez kapcsolatot... én általában megbízok az emberekben,mert miért ne tenném, amíg nem szolgálnak rá az ellenkezőjére... Persze lehet én vagyoki túlságosan naív, vagy túlságosan művész, vagy csak simán idióta, de hiszem, hogy az emberek alapvetően jók (és persze akik nem)... És szerintem elég hamar kiderül, ha valaki egy kapsolatban szerepet játszik, tehát nem magát adja, ergo csak arra megy hogy a másikat ágyba vigye... Van is erről egy mondás, hogy szex létezhet szerelem nélkül, de szerelem nem létezhet szerelmeskedés nélkül... Szerintem ebből is látszik, hogy nem vagyk híve a plátói szerelemnek... Persze azt sem akarom ezzel mondani, hogy két mondat után irány az ágy és had szóljón... de valamilyen szinten meg kell előlegezni a bizalmat... ez az adj, hogy adhassanak eleve... bár én alapból őszinte típus vagyok...

2010. márc. 27. 07:15
 23/27 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, igen, egy alap szintű, egészséges bizalom kell, már a kapcsolat legelején. De ha egyszer nagyon csúnyán csalódsz valakiben, és olyan dolgok derülnek ki róla, amiket álmodban sem várnál, akkor utána már nehéz feltétel nélkül bízni, viszonylag rövid időn belül.
2010. márc. 27. 09:07
 24/27 BlackSword ***** válasza:
Persze hogy nehéz bízni, de egy másik személy teljesen ártatlan abban, amit már valaki más elkövetett ellened... akkor miért büntetném azzal, hogy nem bízok benne... döntsenek inkább a tettei, a szavai és a kettő viszonya... mert lehet előzőleg csúnyán át****tek, mint az a bizonyost a palánkon, és utánna meg belép a nagy ő az életebe váratlanul, és csak azért nem megbízni benne, mert előzőleg mi történt... lehet így nem jön össze... persze hozzáfűzöm, hogy ez csak egy feltételes lehetőség, de azért megtörténhet...
2010. márc. 27. 09:17
 25/27 anonim ***** válasza:

Akiben megbízol és pasi,az a esetek töbségében már nem lehet a pasid hiszen barátnak tekinted és barátokkal nem szexelsz.Tehát ha valakiben teljesen megbízol és elmondjhatsz neki bármit,akkor az már cak egy barát,aki a lelkiszemetesed és tuti nem szexelnél vele.Tehát ez is olyan,h a kiscsaj mondhat amit akar,úgyis egy kőbunkó fogja meghúzni,akinek semmi köze az IQ-hoz.

Most lehet lepontozni,meg le hurrogni,de én ezt tapasztaltam az esetek nem is töbségében,hanem mindegyikében,kivétel nélkül.

Ez van,a csajok ezt nem veszik észre és asziszik,h milyen jó pasi és milyen helyes,meg aranyos,aztán h mi van belül,az már tökmindegy.Mondhat akárki akármit,a normális csávók,akik szintén ilyen komoly kapcsolatra várnak és komolyan gondolják,plussz még tisztelik is a csajt,azok mindig hoppon maradnak.És nem csak személyes tapasztalat.

2010. márc. 27. 09:33
 26/27 BlackSword ***** válasza:

Utolsó hozzászóló!

Teljesen igazad van... ezen nincs mit szépíteni... És ebből a baráti skatujából meg lehetetlen kimászni...

2010. márc. 27. 10:32
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem aki 20 év felett még szűz, azzal valami gond van... komolyan, nem baszogatásból...pár pasit azért végig kell próbálni hogy biztosra menj a párválasztásnál( gondolok itt a férjhezmenetelre), és ha meg is találsz egy jó pasit aki mindenben jó, azzal is időre van szükség hogy elvegyen, aztán gyerekek stb... ti bizony későn kezdtétek vénlányok maradtok, vagy öreg anyukák.

De az sem elképzelhetetlen hogy rondák vagytok :)

2010. ápr. 25. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!