Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok 20 felett mire vártok?
11/27 A kérdező kommentje:
én ha megtudnám,hogy a barátnőm még szűz nagyon nagy örömmel venném:)
bizalomra, tiszteletre(ha van párjuk), párra(ha nincs:))
2010. márc. 24. 22:45
valakire akit alkalmasnak látunk..
2010. márc. 26. 20:29
Valakire aki nem csak meg akar cuccolni, valakire akinek nem csak arra kellünk, valakire aki azért is szeret mert olyanok vagyunk, amilyenek, valakire aki nem fogja szétkürtölni, hogy mit is műveltünk életünk első alkalmakor, valakire...aki normális, és jófej, és humoros és bal..és tényleg arra aki alkalmas rá, és megérdemli a szüzességünket..
2010. márc. 26. 20:46
*humoros és bla bla :D vagyis stb stb
2010. márc. 26. 20:46
Komoly kapcsolatra, amiben el lehet veszíteni. Nem téged akarlak bántani, kérdező, de a kérdés feltevésének a módja önmagában elárulja a mai kor szemléletét. (Ami ugyan nem mindenki szemlélete.) Hol van az leírva, hogy hány éves kor felett KELL elveszíteni a szüzességet? Vannak emberek, akiknek nem úgy alakul az élete, hogy 20 éves koruk alatt már van komoly párkapcsolatuk, komolytalanban pedig nem akarják elveszteni. L/22, szűz.
2010. márc. 26. 21:41
Hát én arra az érzésre vágytam, amit az első randin éreztem a barátommal, akivel aztán két hét járás után elvesztettem. Pár óra után meg tudtam mondani, hogy Ő az. Igen, megtaláltam! Pedig előtte is voltak már jelöltek (komolyabbak és kevésbé komolyabbak), de vártam azt az érzést, ami aztán eljött. Tudtam, hogy a barátom olyan ember, akiben megbízhatok, aki tisztel, akinek fontos, hogy jó legyen az első, akit szeretek, és aki viszont szeret, és akit kívántam, de őrülten. Igen, ezt egy randi után mind el tudtam mondani. Én erre vágytam. Hogy valakiben szinte már vakon megmerjek bízni. Csodálatos érzés volt, amikor rádöbbentem, hogy végre megtaláltam. És azóta is boldogok vagyunk együtt.
2010. márc. 26. 21:42
"Én is elmúltam,20 amikor elvesztettem,de bánom,hogy nem előbb történt.Több tapasztalatom lenne. most van mit bepótolnom.Minden pasi a bejáratott lányokat keresi.Akik tudnak is vmit az ágyba.Azt vettem észre,hogy a mai világba az a legfontosabb,hogy ki milyen tudással rendelkezik e téren."
Kérlek, hadd gratulálljak. Ezt már csak azzal fejelhetnéd meg, ha odaállnál az elé a férfi elé, akivel elvesztetted és mondanál neki valami ilyesmit: Igazából így utólag már sajnálom, hogy veled vesztettem el. Ha másnak adom már biztos tapasztaltabb lennék. Kár, hogy nem előzött be senki. Számomra sokkal többet jelent a tapasztalat, mint az, hogy neked adjam oda a szüzességem.
Áhhh.... Hihetetlen
Minden tiszteletem 22/F
2010. márc. 26. 22:08
ma 21:41!
Igazad van a kérdés módjával kapcsolatban...tényleg van benne valami számonkérés jellege... én már régen nem élek szűzies életet... de nem tudom elitélni azt aki másként gondolkodik... mondom én ezt pasi létemre... Egyébként én is komoly kapcsolatra vágyok, csak azt nem mondta még meg nekem senki, hogy honnan lehet eldönteni, hogy mi a komoly, miből lesz komoly... és hogy a lány mennyi idő alatt jön rá, mert ez azért a pasikat is frusztrálja... és innentől kezdve bezárul a kör, tehát minél inkább kerüli a csaj a témát annál "érdekesebb" lesz a kapcsolat, és a végén a kecske is megmarad és a káposzta is éhenvész...
2010. márc. 26. 22:40
22:40, 21:41 vagyok megint. Igazad van szerintem abban, amit leírtál. Nehéz megmondani, mi a komoly, kinek, mi. Nekem az lenne komoly, ha a mellettem levő félben már teljesen meg tudnék bízni, kölcsönös lenne a szeretet és az elfogadás. Ez szerintem kialakulhat a két ember közt 4-5 hónap alatt is. De ez is más mindenkinél. Ha valaki annyira rajong a partnerért, vagy csak egyszerűen így jó neki, bátran szexelhet akár két hetes kapcsolatban is. De nekem a legelső csak a fentiek szempontok mellett menne. Olyan "kapcsolatban" nem, amit már a kezdetén labilisnak érzek. Meg az a kérdés is felmerül, hogy mi a cél? Egyszerűen a szüzesség elvesztése és egyszeri/néhányszori szex, vagy rendszeres és hosszan tartó szexuális élet. Én a kettőt nem tudnám szétválasztani, ezért tenném csak komoly kapcsolatban.
2010. márc. 26. 22:52
Kapcsolódó kérdések: