Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon utálom elveszteni a kontrollt a lányok felett. Hát?
Figyelt kérdés
Általában a lányok 80%-át el tudom csábítani, de ha valami rossz történik (bizalmatlanság, stb), akkor elvész a kontroll, és nem tudom újból fenntartani azt, amit azelőtt. Mit tegyek? Szörnyű ez.2010. jan. 14. 01:31
2/12 anonim válasza:
Kicsit állítsd le az egódat és fogadd el hogy nem mindneki van érted odáig...
3/12 A kérdező kommentje:
Á, de ez a baj. Tök könnyen szerezhetnék másik lányt, de én úgy szeretem, szeretném, végre, hogy egy, és sokáig.
2010. jan. 14. 01:53
4/12 anonim válasza:
Akkor maradj egy mellett és ne csinálj hülyeségeket ami miatt ne bízna benne. Ha meg te nem bízol benne akkor nem neked való.
5/12 A kérdező kommentje:
Ó hát én most egy lányét akarom visszanyerni, de nem nagyon megy. Nem ismerem a praktikákat, fortélyokat.
2010. jan. 14. 01:58
6/12 anonim válasza:
Hát szerintem ide nem nagyon kell fortély. Van olyan aki megbocsájt, és van olyan aki következetes és nem. Szerintem amúgy sem jók semmi az ilyen praktikák. Önmagadért kell hogy szeressenek.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát - nem felvágásként - durván olyan 30 lánnyal volt dolgom a múlt évben, de ez a lány nagyon lekötött. Miatta "megváltoztam", de nem akar megbocsátani. Most már kedvem sincs igazából máshoz, csak hozzá.
2010. jan. 14. 02:07
8/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy pont az a baj, hogy a kontrollra hajtasz, és ezt ő érzékeli is?
9/12 anonim válasza:
Kicsit lassíts, kérdezd meg tőle, hogy hogyan tudnád bebizonyítani, hogy megváltoztál.Modd el neki minden nap, hogy szereted és hívd el randizni.Ne legyenek gyanús pillanatok, másnőre nézés, sms-ezés,telefonálgatás, haverokkal eljárás.Ha mész valahová mindig kérdezz rá, hogy lenne e kedve veled jönni és mondd el neki, hogy majd hívod és hogy ő is hívjon nyugodtan bármikor.Vegyél neki ajándékot, akár csak 1 csokit vagy virágot.Vágódj be és most ne az egódra gondolj.Legyen most ez egy olyan kihívás, hogy te legyél a legkedvesebb és leg aranyosabb, ne nyomúlj,de mindig legyél odaadó.Próbálj olyan lenni mint egy cica és egy gyerek keveréke,aki ígényli a bújást és a szeretet.De azért légy önálló is és segíts neki pl. ha vásásrolni kell, takarítani, főzni, leckét írni stb.
10/12 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor itt a kérdés: hogy NE nyomuljak? Ez most nem vicc, nekem a nyomulás egyik lételemem, sajnos.
2010. jan. 14. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!