Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon utálom elveszteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon utálom elveszteni a kontrollt a lányok felett. Hát?

Figyelt kérdés
Általában a lányok 80%-át el tudom csábítani, de ha valami rossz történik (bizalmatlanság, stb), akkor elvész a kontroll, és nem tudom újból fenntartani azt, amit azelőtt. Mit tegyek? Szörnyű ez.
2010. jan. 14. 01:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hogy ne nyomulj? Nem olyan vészes, mint hiszed. Ülj le beszélgetni a lánnyal, majd hagyj egy kis időt neki, hogy mérlegelje, mit is akar tőled. Kedveskedj neki, ne beszélj túl titokzatosan, hívd el valahova teázóba, kávézóba, ahol nyugi van, hogy igazán megismerjétek egymást. Előbb utóbb, ha feloldódik, és maximálisan bízni fog benned, biztosan keresni fog ő is. És máris nem neked kell nyomulnod. (: Remélem segítettem.

19/L

2010. jan. 14. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Mikor beszélgetsz vele, mindig várd meg, hogy kifejtse a véleményét, kérdezd meg mit gondol dolgokról stb - szóval tapasztalatom szerint nagyon fontos hogy meghallgasd.

Őt félig kezeld úgy, mintha te magad lennél, hiszen egyenrangú emberi lények vagytok. Gondolkozz, hogy Te miket szeretsz egy emberi kapcsolatban - odafigyelés, megértés, elfogadás, esetleg dicséret vagy bók, kedveskedés, humor, türelem stb stb. A másik is nagyon gyakran ugyanezeket szeretné, csak kicsit másképp, mert más az egyénisége.

No a lényeg, hogy ha odafigyelsz rá, végighallgatod a mondandóit, akkor ki tudod találni, hogy Ő mit szeretne - fontosabb az, hogy ő mit akar, mint hogy te mit akarsz, mert a saját akaratodat csak akkor tudod nyomulás nélkül megvalósítani, ha összeegyezteted az ő akaratával.

Szerintem hívd el kávézni/teázni/sörözni azzal, hogy komolyan szeretnél vele beszélni. Mondd el azt, hogy milyen voltál, és hogy amióta őt ismered, mennyire megváltozott a felfogásod dolgokról. Próbáld beállítani úgy, hogy hát végül is ember vagy, hibáztál, de beláttad, ezért szeretnéd, ha eszerint tekintene rád. A lényeg hogy próbálj egy tiszta lapot kérni tőle. Ha őszinte leszel, jó eséllyel meg fogja érteni.

Minden jót nektek!

2010. jan. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!