Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha egy kapcsolatot lány kezdeményez, vagy várjon a fiúra?
az nem ciki, ha a kezdő lökést megadja, pl odamegy a fiúhoz.
az ciki ha vár rá, mert lehet hogy elszalaszt egy másik lehetőséget. 20 f
nem ciki de szerintem ha azt akarod hogy igazi es izgalmas nokent tekintsen rad, te csak a kezdemenyezest kezdemenyezd. mondok peldakat.
buli. meglatod. nem mesz oda es kezded el razni magad vagy tancolni vele. nem hivod meg egy italra. nem szolitod le. odamesz a kozelebe, de nem pont melle, viszont ugy hogy mkepp a latoterebe ess. bulizol mintha mas nem erdekelne. nehanyszor "veletlenul" osszeneztek. mosoly. ha akar odajon. es a tapasztalatom szerint oda szoktak jonni :) vagy ha elhalad melletted kicsit simulj neki.
suliban/egyetemen. melle ulsz ha pont van mellette hely, beszelgetsz vkivel. jo esellyel kozbe fog szolni elobb vagy utobb. ha tetszel neki.
nekem az ilyesmik mindig bejonnek. es a pasik mindig buszkek magukra utana, szentul meg vannak gyozodve hogy az o erdemuk hogy osszejottunk :)) a mostani baratom pl buszke hogy hogy megfuzott engem utban hazafele. na de hogy kerultunk egyutt haza? ugy hogy en kicsi sunyi voltam es ugy inteztem. :p
amugy a hozzaallast mindig a pasihoz igazitsd. a nagyon felenk pasikkal muszaj kezdemenyezni es egyertelmuen flortolni, maskepp sose lesz belole semmi. a korulrajongott pasikkal, akik eszbontoan neznek ki, de ennek teljesen tudataban vannak, az elejen 1-2 erdeklodo pillantas es mosoly utan hidegen, max kedvesen kell veluk viselkedni. ha latja rajtad hogy oda s vissza vagy, csak 1 leszel a sok kozul, viszont ha azt hiszi meg kell dolgozzon erted, sokkal erdekesebb preda leszel ;)
lehet hogy valaki azt mondja igy nem mukodik, hogy ramenos kell lenni, az a tuti, de nekem ezek a taktikak az esetek 80-90%ban bejonnek. es jo pasiknal. ;)
Norvégiában a lányok udvarolnak a fiúknak, szóval nincs egyetemes szabáj. Van, amikor a lány kezdeményez. Sőt általában ti szoktatok, csak mi nem mindig vesszük észre, és azt hisszük, hogy mi voltunk.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!