Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha egy kapcsolatot lány kezdeményez, vagy várjon a fiúra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy manapság egyre gyakoribb lett az ilyen, de mégis mit gondoltok az egészről. Sokan kérdezték már, de nem találtam számomra kielégítő választ. Írjátokmeg akorotokat és a nemeteket is,ha kérhetem!
2010. jan. 31. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki
2010. jan. 31. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

az nem ciki, ha a kezdő lökést megadja, pl odamegy a fiúhoz.

az ciki ha vár rá, mert lehet hogy elszalaszt egy másik lehetőséget. 20 f

2010. jan. 31. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
nem ciki,jót tesz a fiúd önbizalmának:)
2010. jan. 31. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan dolog hogy itt már nincsenek szabályok. Az kezdeményez aki jobb helyzetben van hogy megtegye az első lépést, úgy mint a sakkban. Aki a másikra vár az csak a sült galambot várja. Ha azt látod hogy a másiknak is tetszel de ő nem meri megtenni az első lépést akkor neked kell megtenni függetlenül attól hogy lány vagy fiú az illető. Vannak olyan lányok akik nem tesznek semmit az ügy érdekében az ilyen típusúak azok akik a szőke herceget várják fehér lovon. Én mindig azt mondom ha valamit elszeretnél érni azért tenni is kell akármi is legyen az.
2010. jan. 31. 15:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Te a középkorban élsz még? Akkor meg....
2010. jan. 31. 16:10
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

nem ciki de szerintem ha azt akarod hogy igazi es izgalmas nokent tekintsen rad, te csak a kezdemenyezest kezdemenyezd. mondok peldakat.

buli. meglatod. nem mesz oda es kezded el razni magad vagy tancolni vele. nem hivod meg egy italra. nem szolitod le. odamesz a kozelebe, de nem pont melle, viszont ugy hogy mkepp a latoterebe ess. bulizol mintha mas nem erdekelne. nehanyszor "veletlenul" osszeneztek. mosoly. ha akar odajon. es a tapasztalatom szerint oda szoktak jonni :) vagy ha elhalad melletted kicsit simulj neki.

suliban/egyetemen. melle ulsz ha pont van mellette hely, beszelgetsz vkivel. jo esellyel kozbe fog szolni elobb vagy utobb. ha tetszel neki.

nekem az ilyesmik mindig bejonnek. es a pasik mindig buszkek magukra utana, szentul meg vannak gyozodve hogy az o erdemuk hogy osszejottunk :)) a mostani baratom pl buszke hogy hogy megfuzott engem utban hazafele. na de hogy kerultunk egyutt haza? ugy hogy en kicsi sunyi voltam es ugy inteztem. :p

amugy a hozzaallast mindig a pasihoz igazitsd. a nagyon felenk pasikkal muszaj kezdemenyezni es egyertelmuen flortolni, maskepp sose lesz belole semmi. a korulrajongott pasikkal, akik eszbontoan neznek ki, de ennek teljesen tudataban vannak, az elejen 1-2 erdeklodo pillantas es mosoly utan hidegen, max kedvesen kell veluk viselkedni. ha latja rajtad hogy oda s vissza vagy, csak 1 leszel a sok kozul, viszont ha azt hiszi meg kell dolgozzon erted, sokkal erdekesebb preda leszel ;)

lehet hogy valaki azt mondja igy nem mukodik, hogy ramenos kell lenni, az a tuti, de nekem ezek a taktikak az esetek 80-90%ban bejonnek. es jo pasiknal. ;)

2010. jan. 31. 17:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Hűha!Van tapasztalatod! Kösz mindenkinek!
2010. jan. 31. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
nem ciki,de am én még soha sem kezdeményeztem beszari vaok:)
2010. febr. 23. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem ciki! Én nem tom eldönteni, h mi a jobb... Én kezdeményeztem már fiúnál, nem zavarta :D De jobban szeretem, ha a fiú jön oda hozzám :)
2010. febr. 23. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Norvégiában a lányok udvarolnak a fiúknak, szóval nincs egyetemes szabáj. Van, amikor a lány kezdeményez. Sőt általában ti szoktatok, csak mi nem mindig vesszük észre, és azt hisszük, hogy mi voltunk.

21F

2010. febr. 23. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!