Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek az elsőtől. Nektek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az elsőtől. Nektek mi volt a tapasztalatokaz mikor elvesztettétek a szüzességetek?

Figyelt kérdés
Az a baj. hogy mindenhol azt olvasom,hogy elotte megujjaz,kinyal vagy ilyenek...De én ezeket nem szeretném se szex után se az előtt...anélkül is lehet? vagy a diuknak ez alap?és ha nem szeretném mit tegyek azon kivül,hogy elmondom neki

2014. dec. 3. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát jó, te tudod. Mindenesetre elég furcsa felfogás. Egy rakás dolgot nem arra használunk az életben, amire ki lett találva eredetileg és ezzel az égvilágon semmi gond nincs, az ember kreatív, szerintem ez szép dolog. És fogalmad sincs, miből maradsz ki. :D
2014. dec. 4. 16:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Így mégis hogy szeretnéd, hogy felizgasson? Ha az ujjazás sem felel meg igazán, és az orális szex sem. Szerintem ha lefekszel vele, használjatok síkosítót, különben nagyon fájdalmas lesz. Így gyakorlatilag nincs mitől felizgulni, benedvesedni, hogy betegye azt amit be kell tenni.
2014. dec. 4. 18:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor te eddig még egyszer sem masztiztál.

És gondolom tudod hogy így az első alkalom baromira fájni fog ha síkosítót sem haszáltok.

És nyilván a csikló izgatásának nincs is értelme mivel a kezet , a nyelvet és az ajkakat nem arra találták ki hogy azzal ingereljék.így a csiklónak sincs értelme nyilván, az csak úgy ott van, ott neked nem lesz orgazmusod mert undorító ugye ....?

2014. dec. 21. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért ha nem ujjazhat, nem nyalhat, lehet, hogy fájdalmas lesz az első alkalom... Voltam már több szűz lánnyal is, hidd el, tudom miről beszélek.

Szerintem az ujjazással próbálj megbarátkozni, mert igencsak szűk leszel, és ha nem is izgat fel rendesen, ami így elég nehéz lesz, akkor tényleg fájhat... Az ujjai azért (is) jók, mert vékonyabb, mint a farka (kb 2-3 ujj), ezért el tudja kezdeni 1 ujjal, és ahogy tágulsz úgy jöhet 2, és utána kezdődhet a menet... Közben fel is tud izgatni... stb. Az orális szexet többen nem szeretik, majd egyszer rájössz, hogy jó az (vagy nem, ki tudja).

A konkrét tapasztalatokat nem írom le ide, de ha több tanács kell, akkor privátban írok még a témáról.

22F

Amúgy hány éves vagy?

2015. szept. 13. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!