Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az elsőtől. Nektek mi volt a tapasztalatokaz mikor elvesztettétek a szüzességetek?
Akkor te eddig még egyszer sem masztiztál.
És gondolom tudod hogy így az első alkalom baromira fájni fog ha síkosítót sem haszáltok.
És nyilván a csikló izgatásának nincs is értelme mivel a kezet , a nyelvet és az ajkakat nem arra találták ki hogy azzal ingereljék.így a csiklónak sincs értelme nyilván, az csak úgy ott van, ott neked nem lesz orgazmusod mert undorító ugye ....?
Azért ha nem ujjazhat, nem nyalhat, lehet, hogy fájdalmas lesz az első alkalom... Voltam már több szűz lánnyal is, hidd el, tudom miről beszélek.
Szerintem az ujjazással próbálj megbarátkozni, mert igencsak szűk leszel, és ha nem is izgat fel rendesen, ami így elég nehéz lesz, akkor tényleg fájhat... Az ujjai azért (is) jók, mert vékonyabb, mint a farka (kb 2-3 ujj), ezért el tudja kezdeni 1 ujjal, és ahogy tágulsz úgy jöhet 2, és utána kezdődhet a menet... Közben fel is tud izgatni... stb. Az orális szexet többen nem szeretik, majd egyszer rájössz, hogy jó az (vagy nem, ki tudja).
A konkrét tapasztalatokat nem írom le ide, de ha több tanács kell, akkor privátban írok még a témáról.
22F
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!