Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már arra szükségetek, hogy magánnyomozót fogadjatok, mert annyira elvesztettétek a bizalmatok a párotokban, ha igen mi volt az oka, és az eredménye?
Ha nincs bizalom, akkor arra nem a magánnyomozó a megoldás, hanem a válás. (Vagy a bizalmatlan fél magába nézése)
Ui egy értelmes, normális kapcsolatban nem azért bízom a másikban, mert bizonyítani tudja, hogy csak nem szeret más, hanem mert én mindenféle bizonyíték nélkül is hiszem, tudom ezt!
Bé esetben egy amúgy normális, azaz őszinte kapcsolatban azért sincs szükség magánnyomozóra, mert a felek megbeszélik egymással a konfliktusokat, még csírájában...
Ha ez nincs, az megint csak nem kapcsolat.
Akkor mire is jó a magánnyomozó..?
Soha nem jutna eszembe magánnyomozót fogadni.
Ha már nem bízom a páromban akkor nagy baj van. Soha meg nem nézném a telefonját, számítógépét sem. Ha nem bízom, akkor szakítok. Nem azért mert esetleg megcsal, hanem azért mert valami elromlott köztünk és én bizalom nélkül nem akarok kapcsolatot.
Miért jó nekem, ha kifizetek egy csomó pénzt és utána zokoghatok, mert mostmár esetleg fotón is látom?
Valami okod biztos van amiért elvesztetted a bizalmat, vagy annak egy részét. Mondjuk sokat eljár otthonról, találtál véletlenül valamit... Nos, esetleg előbb magad próbáld meg kideríteni hogy mi a helyzet, hogy mit érthettél félre, vagy mi az oka. Nézd, nyomozó nélkül is kiderül az igazság szerintem. Vagy ha van konkrét dolog, higgadj le, és kérdezd meg. Szerintem féltékenykedni akkor van ok, ha több dolog nem stimmel.
Én nem vagyok féltékeny típus, de amikor én is volt már hogy éreztem nem stimmel valami. Aztán többször kiderült, hogy nem más nő volt a dologban, pusztán az, hogy már nem szeretett úgy a másik. És szépen befejeztük. Tehát nem biztos hogy találnál is valami konkrétat. De esetleg írd meg nekünk mi okozza a kételyeidet.
Azért így már más a helyzet. Ha te követtél el hibákat, akkor ne csodálkozz! Minden nő kíváncsi....
Ha veled minden oké, akkor a magánnyomozótól sem kell félned. Miután rájött, mit tettél?
Hát sajnos nagyon sokban hazudtam neki és fájdalmat okoztam, s mikor kiderült még tagadtam (de tudod már gyerekkorom óta kényszerhazugságban szenvedek) aztán vállaltam és sokadik alkalom után elmondtam neki mindent hogyan volt. Most elvisz orvoshoz, mert szükségem van rá.
És nem kiabált, nem elküldött, hanem megbeszéltünk mindent, azóta sajnos ő is bizalmatlanabb, de hát ez ilyen helyzetben érthető, de talán sikerül kiláballni ebből a helyzetből. Szeret és nem hagyott el, ez a lényeg, én meg igyekszem erős akarattal változni, remélem sikerült
Mindenki követ el hibákat...
A magam részéről- és a történtektől függetlenül- szívből gratulálok az önkritikádhoz és ahhoz, hogy őszinte tudsz lenni MAGADHOZ.
A legjobbakat kívánom Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!