Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az elsőtől. Nektek mi volt a tapasztalatokaz mikor elvesztettétek a szüzességetek?
Figyelt kérdés
Az a baj. hogy mindenhol azt olvasom,hogy elotte megujjaz,kinyal vagy ilyenek...De én ezeket nem szeretném se szex után se az előtt...anélkül is lehet? vagy a diuknak ez alap?és ha nem szeretném mit tegyek azon kivül,hogy elmondom neki2014. dec. 3. 18:01
1/14 anonim 

válasza:

Az első kommentelőtől sose félj :D
3/14 anonim 

válasza:

Lehet ezek nélkül persze
Csak a legtöbb csaj elvárja ezért hiszi azt a csávó-csorda hogy kötelező
4/14 anonim 

válasza:

Lehet nélkülük, bár nem tudom, mi rossz van bennük ami miatt nem szeretnéd. De nem kötelező elemei a szexnek.
Azon kívül? Mást nem nagyon kell tenned szerintem, legalábbis normális ember ért abból, ha valamit elmondanak neki.
5/14 anonim 

válasza:

Közlöm, hogy SEMMIT nem számít az, hogy első vagy 785. alkalommal szexelsz, igen még újdonság lessz, izgulni fogsz, de a legfontosabb lazára vedd, egyáltalán nem egy speciális alkalom, teljesen átlagos az első is, ne tervezd be időpontal gyertyákkal, ha mindkettőtökre rájön a szexuális vágy akkor csináljátok akáregy sötét szobába, a védekezésre viszont figyelni kell nagyon.
6/14 anonim 

válasza:

Mármint ha úgy azon kívül, hogy nem akarod elmondani neki, akkor viszont ne szexelj egyáltalán, mert látszólag még éretlen vagy hozzá.
7/14 anonim 

válasza:

Ha félsz, akkor az azt jelenti, hogy nem bízol a partneredben, vagyis nem kéne szexelni. Az én tapasztalatom az volt, hogy kb 2 percig tartott, olyan semmilyen... és a pasi utána lelépett, mert csak erre ment ki a 4 hónapos "kapcsolatunk". Amíg meg nem tudtam milyen az igazán jó szex, azt hittem orgazmusra sem vagyok képes, de kiderült hogy mégis, csak jó partner kell hozzá:) 28/N
8/14 A kérdező kommentje:
Nem gondolom,hogy valamit nem találok gusztusosnak akkor éretlen vagyok:) egyénfüggő szerintem.
És azért nem szeretném mert szerintem nem valami 'gusztusos' dolog a másikat alulról nyalni:D en legalábbis nem szeretném ha valaki ezt csinálná.
2014. dec. 3. 23:30
9/14 anonim 

válasza:

Jó oké, és az ujjazás? Az is gusztustalan? Ennyi erővel akkor az is, ha a péniszét teszi be oda. Nem rábeszélni akarlak, hogy menj bele ezekbe is, csak kíváncsi vagyok.
10/14 A kérdező kommentje:
az ujjazással nincs akkora baj, de az ujja nem azert van viszont a masik azert hogy betegye:) ezert gondolom igy, ahogy a nyelve se arra valo, nem kell az ujjaival kielegiteni vagy izgatni ha massal is tud:)
2014. dec. 4. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!