Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdhetek így az életemmel párkapcsolati szinten?
Nem lehet sem barátnőm, sem lazakapcsolatom, mert sajnos nem ütöm meg azt a szintet, amit a nők elvárnak. És ez rosszul esik, mert szellemileg és testileg is vágynék rá.
Mit lehetne csinálni?
Már odáig jutottam, hogy nincs más hátra, mint a prostizás. Lehet azzal, jönni, hogy "na ezért nem kellek senkinek". De majd az mondja ezt nekem, aki 5-6 évig nem kellett még senkinek.
Lehetőleg férfiak válaszát várom, ők talán jobban átérzik. És hasznosabb dolgokat tudnak mondani.
26F
"honnan veszed, hogy nem sportolok és a négy fal között ülök?"
Talán ebből gondolta: "Gondolok itt arra, amikor levelezek egy nővel, majd később képet mutatok és hirtelen megváltozik."
Élőben kéne ismerkedni, nem neten. Akkor nem kell képet mutatni.Ha kimozdulnál otthonról, akkor lenne is lehetőséged erre.
A személyes ismerkedésbe az a rossz, hogy csak akkor lehet így játszani, ha a lányon lehet látni rá, hogy vevő a dologra. Ha nem, akkor az csak zaklatás és le is koptatnak.
Ezért maradt a netes ismerkedés.
De netes ismerkedéskor is felteszel fényképet magadról.
Akkor meg nem értem, milyen fényképet küldesz külön.
Sok pasi tervezget így, aztán nem lesz semmi az egészből.
Tervek helyett élni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!