Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdhetek így az életemm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdhetek így az életemmel párkapcsolati szinten?

Figyelt kérdés

Nem lehet sem barátnőm, sem lazakapcsolatom, mert sajnos nem ütöm meg azt a szintet, amit a nők elvárnak. És ez rosszul esik, mert szellemileg és testileg is vágynék rá.

Mit lehetne csinálni?

Már odáig jutottam, hogy nincs más hátra, mint a prostizás. Lehet azzal, jönni, hogy "na ezért nem kellek senkinek". De majd az mondja ezt nekem, aki 5-6 évig nem kellett még senkinek.

Lehetőleg férfiak válaszát várom, ők talán jobban átérzik. És hasznosabb dolgokat tudnak mondani.

26F

2014. nov. 30. 21:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

8as: gondolkoztam rajta, de lehet, hogy mégse érdemes belefolyni. Úgyis csak lehazugoznák a tapasztalataimat.

Ahogy most is teszik.

2014. nov. 30. 21:23
 12/26 A kérdező kommentje:
10es: honnan veszed, hogy nem sportolok és a négy fal között ülök?
2014. nov. 30. 21:23
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Rinyálni már kiválóan tudsz,most ideje önbizalmat építened!Míg egy senkinek tartod magad,a környezeted is ezt a benyomást fogja szerezni rólad.
2014. nov. 30. 21:26
 14/26 A kérdező kommentje:
Közhelyek :(
2014. nov. 30. 21:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a nőket hibáztatni, de nincs értelme. Ha minden nő csak magas és jóképű pasival járna, akkor az emberek jó 80%-a pár nélkül maradna.

Mivel nem ismerlek, így fogalmam sincs, hogy mit csinálj. Nem láttunk, sosem beszéltünk veled a neten pedig mindenki "kedves és értelmes".

Tudok adni egy általános tippet: ne csak a legszebb nőket nézd ki magadnak. Rengeteg kedves, okos, magányos lány van, akikre rá sem néznek a pasik...

Másik ötletem, hogy kérdezd meg a lányokat magad körül. Biztos jóban vagy egy-két lánnyal, ültesd le őket és kérd meg, hogy mondják el, hogy mi a gond veled, mert sokat segítene, ha tudnának mondani valamit.

2014. nov. 30. 21:29
 16/26 A kérdező kommentje:
15: már meg volt. a válasz: "hát én sem értem a lányokat..." "felszínes r_ibancok" (ez utóbbit is nő mondta!!!)
2014. nov. 30. 21:31
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg ha jössz mész,sportolsz stb,tessék hasonló beállítottságú lányokkal ismerkedni,senki nem fog az öledbe pottyanni,itt az ideje egy kis önbizalomépítésnek,hagyd abba az ezen rágódást,keress magadnak olyan programokat amivel még inkább elfoglalod magad,kimeríted az összes érdeklődési köröd.

És még valami:

Tegyél egy belső utazást,rakd rendbe magad,mert ilyen "úgy-sem-kellek-senkinek"hozzáállással nem is fogsz!

Nem a kinézeteddel van a baj,hanem a hozzáállásoddal!

(első voltam)

2014. nov. 30. 21:34
 18/26 A kérdező kommentje:

"Nem a kinézeteddel van a baj,hanem a hozzáállásoddal! "

Szerintem felelőtlen kijelentés volt, elvégre nem is láttál rólam képet. A többiről nem is beszélve.

2014. nov. 30. 21:36
 19/26 A kérdező kommentje:

Mindegy. Bánom, hogy feltettem a kérdést.

Minden jót!

2014. nov. 30. 21:37
 20/26 anonim ***** válasza:

"Gondolok itt arra, amikor levelezek egy nővel, majd később képet mutatok és hirtelen megváltozik."

Esetleg az a képed előnytelen rólad, amit ilyenkor mutatsz. Menj el és készíttess néhány jó fotót magadról egy stúdióban. Ezeket tedd fel a társkeresőn.

2014. nov. 30. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!