Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdhetek így az életemmel párkapcsolati szinten?
Nem lehet sem barátnőm, sem lazakapcsolatom, mert sajnos nem ütöm meg azt a szintet, amit a nők elvárnak. És ez rosszul esik, mert szellemileg és testileg is vágynék rá.
Mit lehetne csinálni?
Már odáig jutottam, hogy nincs más hátra, mint a prostizás. Lehet azzal, jönni, hogy "na ezért nem kellek senkinek". De majd az mondja ezt nekem, aki 5-6 évig nem kellett még senkinek.
Lehetőleg férfiak válaszát várom, ők talán jobban átérzik. És hasznosabb dolgokat tudnak mondani.
26F
Mi az hogy nem ütöd meg a szintet?
Nő vagyok,csak érdekelne.
Melyik szintet nem ütöd meg?
Nem értem, mit jelent az elvárt szint? Annyian vagyunk nők, mind más igényekkel.
Az alapigények általában egyformák, mint
- legyél tiszta
- legyél ápolt
- tudj viselkedni
- stb stb
És ezen felül vannak a különféle elvárt szintek, de ezek annyira változóak.
Mi az, amit sehol sem ütsz meg? Nem gondolod, hogy rossz helyen keresgélsz?
Sem a jóképűség, sem a magasság nem alapszint.
Inkább a személyiségeddel lesz gond.
Mit jelent hogy nem vagy jó képű?
Nem lehet hogy eddig rossz helyen keresgéltél?
Nem mindenkinek kellenek a címlapfiúk,vannak olyan lányok is akik falnak rohannak attól.
De ha hasonlóan címlaplányt keresel,akkor valószínűbb hogy nekik nem vagy helyes, hasonló a hasonlót szereti.
(első voltam)
És a személyiség szerinted jobban meglátszik a képen, mint egy levelezésen?
Gondolok itt arra, amikor levelezek egy nővel, majd később képet mutatok és hirtelen megváltozik.
Szerintem elég egyértelmű.
Én férfi vagyok, jobban körbe írhatnád, mert ez így elég kevés.
Ha 160 centi meg 50 kiló akkor valóban elképzelhető, h a nők 80%-nál kiesik a körből.
Ha mellé munkanélküli vagy minimálbért.keres akkor meg kb a 95%.
Valóban létezik a jelenség, aki azt állítja, h ilyen nincs az szimplán hülye vagy álszent.
Szintén első:
Itt szerintem az önbizalmaddal lesz a baj,amit nem oldanak meg a prostik.
Tessék kimozdulni,sportolni,kulturáltan szórakozni,ha nyitsz feléd is nyitnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!