Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
A bnőm most 14 éves és van egy 23 éves pasija :S ami már alapbol egy kicsit necces de mind1.
Összvesztek és a pasi azt mondta neki h szakít vele ha nem fekszik le vele a bnőm :O.
Ezt elmesélte nekem a bnőm és próbáltam lebeszélni h nem éri meg egy pasi se de ő csak azt sorolja, h szereti meg minden.
Tudom h nagyon nagy hülyeséget csinálna ha lefeküdne vele és nem akarom h bele essen ebbe a hibába.
Kérlek segítsetek h tudnám lebeszélni róla vagy nem tudom.
2010. jan. 30. 17:20
1/5 anonim válasza:
Szia! én16/L vagyok.És most volt egy olyan eset hogy rájöttem hogy csak arra kellett volna hogy lefeküdjek vele.De nem tettem meg,pedig nagyon szerettem.(Még most is)Ha a barátnőd nagyon makacs,akkor sajnos ugy sem tehetsz semmit.Ha egy huszonéves férfi összejön egy ennyi idős lánnyal akkor az már eleve nem jó,és ha olyannal fenyegetőzik hogy ha nem fekszik le vele elhagyja,akkor egy nagyon nagy b.unkó.Próbáljatok meg a saját korosztályotokkal foglalkozni,keress neki valakit aki tizenéves és jóban vannak,hogy lefoglalja!Igy talán elkerülheti ezt a h.ülyeséget.!
2010. jan. 30. 17:32
2/5 anonim válasza:
Am előző vagyok..Azt tudom még mondani hogy ha 14évesen egy ekkora álatnak odaadja magát talán élete végéig nem felejti el annyira fogja bántani!Ez tényleg nem helyes!Még azt mondom ha egy 16/17éves fiúról lenne szó!De hát könyörgöm ez egy felnőtt férfi!Tényleg a saját korosztályotokkal törődjetek!Ne legyen már belőletek r.ibanc:-( ..Bocsi a kifejezésért,csak jót akarok!!!!
2010. jan. 30. 17:38
3/5 anonim válasza:
Még mindig előző: ) Gondoljatok bele,és ha elhagyja?Akkor mi lesz?Lfekeszenek és utána meg otthagyja?Ha már most ennyire rossz,mi lenne utána?..
2010. jan. 30. 17:39
4/5 anonim válasza:
Az a köcssög pedofil ki van éhezve a kis 14 éve pináákra? hol trat a világ bassszameg ?! Nem hiheti el hogy szereti az csak meg akarja dugni
2010. jan. 30. 17:49
5/5 A kérdező kommentje:
De mondtam is neki h nekem 14 évesen 15 éves a barátom és ő meg 23 éves pasival van együtt :O.
És mondtam már neki h és mit csinál ha szakít vele a pasi miután lefekszenek?
Hát nem tudott mit mondani rá.
Csak annyit h szeretlezésnek hívják alapbol is és ő szereti a pasit mondom neki h te hülye vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!