Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tennétek a helyemben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy suliban, aki nagyon tetszik nekem. Felvettem msn-re. Kb. két hétig beszélgettünk. Közben egy csomószor találkoztunk. Annyira gátlásos vagyok (és ezt ő tudja), hogy nem merek neki köszönni se. Két hét után közölte velem, hogy van egy srác, akivel már egy ideje találkozgat, de még nem jött vele össze. Azóta nem írtam neki, de egyre többet látom a suliban. Emiatt nem tudom őt elfelejteni. Más lányra rá se nézek. Szerintetek több, mint három hét után kezdjek vele újra beszélni és próbálkozni? Ha tehetném elhívnám valahova, de a másik fiúra hivatkozna szerintem.
2010. jan. 30. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, mi van a sráccal.

Ha semmi, akkor mondd meg, hogy örülsz neki, mert még mindig úgy érzel, mint előtte.

2010. jan. 30. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
hát azért köszönni kellene nelegyél bunkó :D abba még senki sem halt bele! am próbáld meg csak add önmagad ne legyél kuka mert az 1 csajnak sem jön be...ritka aki ezt szereti 1kis önbizalmat kaparj össze valahonnan!
2010. jan. 30. 15:11
 3/9 A kérdező kommentje:

15:10: Csak úgy megkérdezem? Tény, hogy a lány azt is tudja, hogy ő tetszik nekem. De ez túl rámenős?

15:11: Fura, de sokan mondták, hogy nincs önbizalmam. Ezt már sokadszor hallom. :D Az az igazság, hogy még nem volt barátnőm. Ő az első, akinél próbálkozok. Személyesen nem megy a beszélgetés. Sok ember előtt nem vagyok erre képes.

2010. jan. 30. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugorgyá le egy hídról!
2010. márc. 19. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Dehogy túl rámenős. Legyél már férfi, ne kisnyúl! Ha így folytatod, várhatsz a sikerre, és minden csőd tovább ront a helyzeten, tehát egyre nehezebb lesz kitörni ebből az állapotból. Bátorság! Nem fog megenni, de szerintem megalázni sem. Miért tenné? Tehát nincs mit vesztened!
2010. márc. 19. 20:16
 6/9 anonim válasza:
Szerintem vegyél magadon erőt még nem késő. Mert lehet hogy csak arra vár. 1 próbát megér. Lépj gyorsan mielőtt tul késő lenne.
2010. márc. 19. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Tényleg, és ha most nem beszélsz vele, és nem mersz odamenni, akkor mikor fogsz? Minden kezdet nehéz.

A lányok meg aranyosnak tartják, ha egy fiú zavarban van, mert minden lánynak jól esik azt látni, hogy nem magasról szrnak a fejére (én is lány vagyok, szóval tudom)...

Hajrá.

Ha most, ennyi idősen nem sikerül ezen túllépned, akkor később, csak rosszabb lesz...

2010. márc. 19. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Jóreggelt !!!!

"Kb. két hétig beszélgettünk. Közben egy csomószor találkoztunk. - Két hét után közölte velem, hogy van egy srác, akivel már egy ideje találkozgat, de még nem jött vele össze"

Hahó ember !!! TE VAGY AZ A SRÁC !!! NA NYOMÁS :)

2010. márc. 19. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Folytatást leírhatod :)
2010. márc. 20. 17:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!