Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tennétek a helyemben? (bővebben lent)
Kérdezd meg, mi van a sráccal.
Ha semmi, akkor mondd meg, hogy örülsz neki, mert még mindig úgy érzel, mint előtte.
15:10: Csak úgy megkérdezem? Tény, hogy a lány azt is tudja, hogy ő tetszik nekem. De ez túl rámenős?
15:11: Fura, de sokan mondták, hogy nincs önbizalmam. Ezt már sokadszor hallom. :D Az az igazság, hogy még nem volt barátnőm. Ő az első, akinél próbálkozok. Személyesen nem megy a beszélgetés. Sok ember előtt nem vagyok erre képes.
Tényleg, és ha most nem beszélsz vele, és nem mersz odamenni, akkor mikor fogsz? Minden kezdet nehéz.
A lányok meg aranyosnak tartják, ha egy fiú zavarban van, mert minden lánynak jól esik azt látni, hogy nem magasról szrnak a fejére (én is lány vagyok, szóval tudom)...
Hajrá.
Ha most, ennyi idősen nem sikerül ezen túllépned, akkor később, csak rosszabb lesz...
Jóreggelt !!!!
"Kb. két hétig beszélgettünk. Közben egy csomószor találkoztunk. - Két hét után közölte velem, hogy van egy srác, akivel már egy ideje találkozgat, de még nem jött vele össze"
Hahó ember !!! TE VAGY AZ A SRÁC !!! NA NYOMÁS :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!