Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat? így működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat? így működhet?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel neten ismerkedtünk meg.

ő 19 én pedig 17. Jelenleg 300km-re lakunk egymástól.

Jövőre megy egyetemre én pedig az utána lévő évben (ez tuti hogy egy városban lesz) Jövő évtől a köztünk lévő távolság 120km-re csökken.:) Szeretjük egymást, hiányzunk egymásnak, de még soha nem láttuk egymást élőben. A következő alkalom mikor találkozni tudnánk az Szilveszter..mivel ő is dolgozik hétvégente és én is, kb. havonta tudnánk találkozni nyáron majd több lesz a szám természetesen.:) meg majd jövő évtől ha közelebb lesz hozzám.:) de addig is van esélye a kapcsolatunknak? vagy inkább meg se próbáljuk? bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban de ő a legjobb aki csak lehet.:)

2014. nov. 26. 23:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát ha ez számít a skypeot volt már hogy úgy hagytuk és "együtt aludtunk" :)
2014. nov. 28. 18:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Feladom. :(
2014. nov. 29. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:
aranyosak vagytok
2014. nov. 30. 05:58
 14/16 A kérdező kommentje:

bocsesz Miquel :/

utolsó: köszönjük:)

2014. nov. 30. 13:10
 15/16 Kim Bo Mao ***** válasza:
Egyik barátnőm 3 évig beszélgetett így egy sráccal, meg skypeoltak is, teljesen el volt ájulva tőle és ez kölcsönös volt, és aztán amikor végre élőben találkoztak teljesen kiábrándult belőle, nem csak azért, mert élőben más volt a kinézete, hanem mert élőben már nem volt olyan érdekes személyiség, egy puncira játszó seggarc volt már bocsánat a kifejezésért, szóval csak óvatosan és nem elbízva. Én is támogatom az előttem szólót, hogy előbb találkozzatok párszor és akkor már valósabb kapcsolat lesz. Egészen más, mikor valakik már éltek együtt és utána skypeolnak távkapcsolatban, minthogy még nem is voltatok együtt egy percet sem élőben és úgy skypeoltok. Mielőtt mindenképp arra az egyetemre mész, mint ő találkozzatok! Nem jó, ha az egyik fél idomul a másikhoz, ennek kölcsönösnek kell lennie.
2014. dec. 14. 23:42
 16/16 anonim ***** válasza:
3 évet elcseszett az életéből? az azért nem sima puncira játszó seggarc lehetett, annyi ideig ki az a hülye, aki próbálkozik???
2014. dec. 15. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!