Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet így egy távkapcsolat?
Ha az egyik félnek tökéletesen megfelel, hogy 2-3 hetente találkoztok, holott mindkettőtök idejébe beleférne a sűrűbb találkozás, a válasz erre pedig az, ha nem bírod keress mást.
Tudom szarni bele, ezt szoktátok itt mondani, amúgy valahol igaz, van benne igazság. Aki szeret szán rád időt veled akar lenni, bármi történjen, a többi csak kifogás, csak nehéz véget vetni egy kapcsolatnak ha szereted valamiért...
Szerintem nem sokáig.
Nem a távolság vagy a ritka találkozások miatt, hanem azért, mert az egyik fél sz**rik bele ebbe a kapcsolatba.
Ha valakinek mindössze én ennyit jelentenék, akkor tényleg keresnék mást. Egy kapcsolatban jogos elvárás, hogy jelents valamit a másiknak, és tényleg TÉGED akadjon, szívből, és ne csak "mindegy, hogy itt van-e" alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!