Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig működhet így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet így egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés

Ha az egyik félnek tökéletesen megfelel, hogy 2-3 hetente találkoztok, holott mindkettőtök idejébe beleférne a sűrűbb találkozás, a válasz erre pedig az, ha nem bírod keress mást.

Tudom szarni bele, ezt szoktátok itt mondani, amúgy valahol igaz, van benne igazság. Aki szeret szán rád időt veled akar lenni, bármi történjen, a többi csak kifogás, csak nehéz véget vetni egy kapcsolatnak ha szereted valamiért...

2014. okt. 6. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a megszoksz vagy megszöksz esete. Az egyik fél nem alkalmazkodik.
2014. okt. 6. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nekem ezt mondaná a kedvesem hogy ha nem bírom keressek mást....:(,na ez tiszta sor mennyir vagyok fontos neki!Ez nem kapcsolat,nincs szerelem,nincs tisztelet vagy ragaszkodás!Lépj túl rajta,és valahol téged is vár egy boldog szerelem,csak nem ennek a fiunak az oldalán!
2014. okt. 6. 00:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha valaki tényleg szeret, akkor a lehető legtöbb időt veled akarja tölteni. És nem mond olyanokat, hogy ha nem bírod, keress mást. Te hiába szereted, ha ő nem tesz meg mindent a kapcsolatért. Ha legközelebb említi hogy keress mást, fogadd meg a tanácsát...
2014. okt. 6. 00:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sokáig.

Nem a távolság vagy a ritka találkozások miatt, hanem azért, mert az egyik fél sz**rik bele ebbe a kapcsolatba.

Ha valakinek mindössze én ennyit jelentenék, akkor tényleg keresnék mást. Egy kapcsolatban jogos elvárás, hogy jelents valamit a másiknak, és tényleg TÉGED akadjon, szívből, és ne csak "mindegy, hogy itt van-e" alapon.

2014. okt. 6. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!