Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? így működhet?
Van egy srác akivel neten ismerkedtünk meg.
ő 19 én pedig 17. Jelenleg 300km-re lakunk egymástól.
Jövőre megy egyetemre én pedig az utána lévő évben (ez tuti hogy egy városban lesz) Jövő évtől a köztünk lévő távolság 120km-re csökken.:) Szeretjük egymást, hiányzunk egymásnak, de még soha nem láttuk egymást élőben. A következő alkalom mikor találkozni tudnánk az Szilveszter..mivel ő is dolgozik hétvégente és én is, kb. havonta tudnánk találkozni nyáron majd több lesz a szám természetesen.:) meg majd jövő évtől ha közelebb lesz hozzám.:) de addig is van esélye a kapcsolatunknak? vagy inkább meg se próbáljuk? bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban de ő a legjobb aki csak lehet.:)
Szeretjük egymást, ... de még soha nem láttuk egymást élőben.
Csak én pislogok értetlen arccal? Kérlek, nyugtassatok meg, hogy más is van, aki nem érti.
Skype az van napi 5órák kb.:)
8/8 hát.. ja..furi.
Tudod, kérdező, nem hiszem, hogy szerelmesek vagytok. Ráadásul bármit is éreztek, azt nem egymás, hanem egymás elképzelt és idealizált képe iránt érzitek. Milyen szerelem az, amikor mielőtt a másik előtt mutatkozok, belövöm a sérómat. felöltöm a legszebb mosolyomat, kirúzsozom a számat, stb.?
Majd amikor reggel, gyűrött arccal ébredve, büdös szájjal mosolyogtok egymásra, amikor kéjesen fúrod bele az orrodat az átizzadt ingébe, amikor nem zavar, ha kihallatszik a fürdőből (urambocsá' a konyhából) a szellentése, na majd akkor beszélhetünk szerelemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!