Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, szenvedés, szerelem. Működhet?
a Szerelem mindent kibírt :)
november van..nemsokára 2015 :) bírd még ki !
2010-ben megismertetése egy csodálatos férfit,
aki Budapesten nyaralt, ő maga 5000 kmre dubai ban èlt dolgozott..először barátok voltunk, aztán szerelem lett belőle..2-3 havonta 1 hetet találkoztunk + minden nyáron 2 hetet nyaraltunk együtt, volt mikor ő repült volt h repjegyet küldött és èn mentem hozzá. A többi időszakot skypeval èn telefonálással tudtuk èltben tartani.. bizony nagyon szerelmes voltam de hormonjaink is voltak szükségletekkel, de a fèlrekufirc azon nyomban véget vetett volna a kapcsolatnak , de ezt is megoldottuk.. telefonszexel.. OK bènán hangzik de hidd el ez kulcsfontossàgu kérdés! (Mármint a hormonok /megcsalàs)
Sokszor elbizonytalanodtam a kapcsolatunkban, mikor már több századszorra aludtam el majd èbredtem egyedül... legrosszabb volt h ő nem akart még csak Európába se költözni.. így szinte már minden reményt elvesztettem,mert èn sem akartam egy kontinenst költözni.. sok nehézségek mentünk keresztül a család tagjaink miatt kölcsönös ellenszenv volt a kulturális, vallási, tàrsadalmiosztàly különbségek miatt.
De a szerelem mindent legyőz!
Miért?
2014 november 8 este ...itt szuszog mellettem a kicsi fiunk ès mellette èletem nagy szerelme Igen a közös házunkban, vègül èn jöttem..3 èv 5 hónap tàvkapcsolat , egyedül terhesen, egyedül szültem,de mindvégig szerelemmel hittel tisztelettel voltam a ma már férjem iránt, hisz ha teste nem is lelke tàmogatàsa (minden tèren) végig velem volt.
Már 2014 január 5. Óta együtt èlünk ès nagyon nagyon boldog vagyok :)
Szóval válaszom neked: ha elég erős mindkettőtök
Szerelme,ha nehezen is ki lehet bírni a tàvkapcsolat nehézségeit,csak hinnéd kell a szerelmedben , ès ami a legfontosabb ne hagy h a kapcsolatnak "csak" a távolság vessen véget! !
2013 Jan 5 óta èlünk együtt!! Lassan 1 ève.
Bocsi telefonról ìrok, most visszaolvastam a szöveget sok az autocorect a kommenntemben ...Túl okos a telefonom :D bocsi bocsi!
Ki lehet bírni. Nyáron megismerkedtem egy nálam kicsit idősebb férfival Angliában. Decemberben jön haza egy hétre. Volt itthon szeptemberben, de akkor csak fél napig tudtunk találkozni. Én is idén érettségizek és én költözök hozzá nyáron. Szóval hidd el, ki lehet bírni. Kicsit irigy is vagyok, hogy ti havonta tudtok találkozni :D
18L
évente 3-4szer látom max, 1,5éve
neked ehhez képest sétagalopp lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!