Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat, szenvedés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, szenvedés, szerelem. Működhet?

Figyelt kérdés
Kétségbe esés...itt tartott épp most...tegnap beszéltünk a barátommal arról,hogy ez így nagyon rossz,mert nagyon hiányzunk egymásnak és minél jobban megismerjük és megszeretjük egymást annál jobban hiányoljuk egymást...havonta 1x-2x hétvégente tudunk találkozni körülbelül...augusztus végén ismertem meg pont a suli előtti utolsó hétvégén..:/ az egész őszi szünetem fent töltöttem nála és annyira jó volt...viszont most 1 hónapig nem látjuk egymást :/ Szerintetek ki lehet ezt így bírni? Jövőre már egy helyen fogunk lakni,de addig ?! mi a tapasztalatotok?
2014. nov. 7. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:

a Szerelem mindent kibírt :)

november van..nemsokára 2015 :) bírd még ki !

2014. nov. 7. 21:58
 2/9 A kérdező kommentje:
bocsánat nem fogalmaztam pontosan...*Jövő tanévben már...az még kicsit sok...főleg,hogy ő is teli van vizsgákkal meg én is most érettségizek...még most december-január nem is lesz nehéz ,mert haza tud jönni több hétre de utána...
2014. nov. 7. 22:01
 3/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. Júniusban ismertük meg egymást egy egyhetes kiránduláson. Tartottuk a kapcsolatot és egymásba szerettünk és csak 10 km messzi lakik. Június óta találkoztunk 4 vagy 5x... Mi, legalábbis én nagyon nem bírtam ezt az egészet. Mondta is hogy majd nyáron ide költöznek, de hát nem úgy alakult... Épp hétfőn jöttem rá, hogy ez nem ér semmit se ha együtt vagyunk de mégsem találkozunk. Mi értelme van ennek? Pont most kezdtem meg a sulit egy csomó új embert ismertem meg az elmúlt 2 hónapba és meséltem róla és ők is azt mondták hogy ennek nincs értelme. Hát igazuk is van, csak ígérget, ígérget és ígérget. Remélem nektek minden össze jön és sok boldogságot kívánok nektek! :)
2014. nov. 7. 22:04
 4/9 A kérdező kommentje:
köztünk 210km van...:/de amúgy itt lakik ahol én,csak máshol tanul és sajnos csak ritkán tud hazajönni...nagyon szeretném,ha működne,mert tényleg azt érzem,hogy vele végre minden működhetne...de még minimum 7 hónap ilyen kevés találkozással...nagyon nagy kihívás :/
2014. nov. 7. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:

2010-ben megismertetése egy csodálatos férfit,

aki Budapesten nyaralt, ő maga 5000 kmre dubai ban èlt dolgozott..először barátok voltunk, aztán szerelem lett belőle..2-3 havonta 1 hetet találkoztunk + minden nyáron 2 hetet nyaraltunk együtt, volt mikor ő repült volt h repjegyet küldött és èn mentem hozzá. A többi időszakot skypeval èn telefonálással tudtuk èltben tartani.. bizony nagyon szerelmes voltam de hormonjaink is voltak szükségletekkel, de a fèlrekufirc azon nyomban véget vetett volna a kapcsolatnak , de ezt is megoldottuk.. telefonszexel.. OK bènán hangzik de hidd el ez kulcsfontossàgu kérdés! (Mármint a hormonok /megcsalàs)

Sokszor elbizonytalanodtam a kapcsolatunkban, mikor már több századszorra aludtam el majd èbredtem egyedül... legrosszabb volt h ő nem akart még csak Európába se költözni.. így szinte már minden reményt elvesztettem,mert èn sem akartam egy kontinenst költözni.. sok nehézségek mentünk keresztül a család tagjaink miatt kölcsönös ellenszenv volt a kulturális, vallási, tàrsadalmiosztàly különbségek miatt.

De a szerelem mindent legyőz!

Miért?

2014 november 8 este ...itt szuszog mellettem a kicsi fiunk ès mellette èletem nagy szerelme Igen a közös házunkban, vègül èn jöttem..3 èv 5 hónap tàvkapcsolat , egyedül terhesen, egyedül szültem,de mindvégig szerelemmel hittel tisztelettel voltam a ma már férjem iránt, hisz ha teste nem is lelke tàmogatàsa (minden tèren) végig velem volt.

Már 2014 január 5. Óta együtt èlünk ès nagyon nagyon boldog vagyok :)

Szóval válaszom neked: ha elég erős mindkettőtök

Szerelme,ha nehezen is ki lehet bírni a tàvkapcsolat nehézségeit,csak hinnéd kell a szerelmedben , ès ami a legfontosabb ne hagy h a kapcsolatnak "csak" a távolság vessen véget! !

2014. nov. 7. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:

2013 Jan 5 óta èlünk együtt!! Lassan 1 ève.

Bocsi telefonról ìrok, most visszaolvastam a szöveget sok az autocorect a kommenntemben ...Túl okos a telefonom :D bocsi bocsi!

2014. nov. 7. 23:20
 7/9 A kérdező kommentje:
nagyon szép történet! Sok boldogságot nektek :)) Szerencsések vagytok
2014. nov. 7. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Ki lehet bírni. Nyáron megismerkedtem egy nálam kicsit idősebb férfival Angliában. Decemberben jön haza egy hétre. Volt itthon szeptemberben, de akkor csak fél napig tudtunk találkozni. Én is idén érettségizek és én költözök hozzá nyáron. Szóval hidd el, ki lehet bírni. Kicsit irigy is vagyok, hogy ti havonta tudtok találkozni :D

18L

2014. nov. 8. 19:02
 9/9 anonim ***** válasza:

évente 3-4szer látom max, 1,5éve

neked ehhez képest sétagalopp lesz

2014. nov. 9. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!