Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj itt egyeseknek ha egy 14-16 éves lánynak van barátja, szerelmesek és szeretkeznek is?
irigyek :D ne viccelj már. kiváncsi vagyok,hogy mit szólna anyukád,ha megmondanád,hogy 14 évesen már szexelsz. és nem az a baj,hanem az,hogy igazából azt se tudjátok,hogy "mi az". csak csináljuk,mert az milyen menő. aztán meg itt sírtok,hogy úristen l.szoptam a barátom,lehetek terhes?
ez a baj.
23/L
00:38 kívánságok visszafelé is működnek..
18 vagyok és nem volt még kapcsolatom, de nagyon megbántam, hogy nem lett és most mindent megtennék azért, hogy az elveszett éveket bepótoljam. Ha valaki megtalálja már ilyen fiatalon az igazit nem értem mi vele a baj. Lehet, hogy ilyen fiatalon nem sok esély van rá, de huszonévesen sincs rá több.., soha sem lehet tudni mi meddig tart.
ez csak azért baromság, mert egy husz és egy tizenéves között van egy apró, ám nem elhanyagolható tény... Hogy a huszonévesek már melóznak, hogy eltartsák magukat, esetleg a családjukat MAGYARÁN: felelősséget tudnak vállalni
Egy tizenéves max nyári melózik, de azt is csak kénytelen kelletlen csinálja.
Azok a tizenévesek akik meg melóznak, mert különben éhenhal a család, na azok már tudják hogy miről is van szó, de állítom hogy kétszer meggondolják hogy lefeküdjenek e vkivel...
Nem fáj. Csak próbáljuk a gyerekeket megvédeni a hülyeségtől. Miután a felnőtt, idősebb emberek már tudják, akár tapasztalatból is, hogy miért nem jó ennyi idősen szeretkezni.
Persze a tinik meg piszok nagy felnőttnek képzelik magukat és inkább megsértődnek, azután meg jönnek a kérdések, hogy mit csináljak ha 15 évesen terhes lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!