Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El lehet érni a tökéletes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet érni a tökéletes, totális uralmat egy lány felett?

Figyelt kérdés
Bevallom, én mindig erre vágytam, uralkodni egy lányon, hogy azt tegye, amit mondok (gyakran megesett, de elég hamar menekültek előlem), akkor, amikor én akarom. Persze, fontos, hogy legyen ellenállása, de végül mindig törjön meg, akár egy kéthetes sósperec. El lehet ezt érni?
2010. jan. 29. 18:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
el lehet érni, de ehhez ez olyan típusú lány kell, akiben semmi önérzet. Akiben van azt te nem fogod megtörni, de ha meg is töröd akkor az csak egy ideig tart, előbb-utóbb ki fog törni és akkor meg menekülhetsz
2010. jan. 29. 18:43
 2/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, pont ez a problémám. Mert nem bírom az olyan lányokat, akik azt teszik, amit akarok, mert szeretem, ha ellenállnak. De legtöbbször csak ideig-óráig.
2010. jan. 29. 18:44
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon kevés lány van, akinél iylet tartósan el lehet érni. A legtöbb elég hamar lelépne, mondjuk, meg is érdemled.
2010. jan. 29. 18:44
 4/22 anonim ***** válasza:
hát ha csak elméletileg foglakoztatna a dolog, akkor még azt mondanám hogy belefér, mindenkinek joga van arról fantáziálni amiről akar. de ha már próbálkoztál is ezzel, akkor fiam, go dilidokihoz!
2010. jan. 29. 18:45
 5/22 A kérdező kommentje:
Én szerintem ezzel nem csak én vagyok így, hanem nagyon sok ember. :)
2010. jan. 29. 18:47
 6/22 anonim ***** válasza:
Ezt hívják dominafétisnek. Keress egy lányt akit izgat a kiszolgáltatottság, ennyi.
2010. jan. 29. 18:47
 7/22 anonim ***** válasza:
53%
De miért akarod hogy egy lány a "szolgád" legyen?Mekkora szemétség!
2010. jan. 29. 18:49
 8/22 A kérdező kommentje:
Ez nem szemétség.
2010. jan. 29. 18:50
 9/22 anonim ***** válasza:
76%
DE AZ!!!
2010. jan. 29. 18:55
 10/22 anonim ***** válasza:
53%
De az. Képzeld magad a helyébe.
2010. jan. 29. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!