Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen kiborultam, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kiborultam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Menstruálok, és ilyenkor eléggé hisztis vagyok, tegnap is ez történt, a barátomnak hisztiztrm, aki épp elég rossz passzban volt. Kértem hogy öleljen meg, visszautasított, hogy hagyjam őt tévézni, nem kívánsi a hisztimre. Itt eltört nálam a mécses, kiborultam és azzal állított le, hogy megszorította úgy a csuklómat, hogy lerogytam a földre. Most szörnyen érzem magam, én vagyok a hibás?

2014. nov. 19. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez egy erőszakos vadbarom. o.O Legközelebb mi lesz? Behúz neked?

Oké, a hiszti marha idegesítő, de úgy gondolom addig, amíg egy nő nem kezdi el a férfit bántalmazni, tépni, rúgni, karmolni, harapni - ez esetben a férfi részéről indokolt az önvédelem, sőt adhat egy k**va nagy pofont a csajnak - máskülönben a férfinak másképp kell kezelnie a feszült helyzeteket. Lenyugtatni valahogy, szeretgetni, vagy ha nagyon elviselhetetlen a hiszti, akkor lelépni a francba, vagy hideg vizet önteni a lány fejére, stb. Na de az, hogy úgy megszorítja a karod, hogy belilul, sőt még meg is rugdos? Ez beteg. o.O

2014. nov. 19. 11:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez nem az első eset volt. Mindig elhiteti velem hog megérdemeltem, mert féltékenykedek, hisztizek. De mivel folyton kritizál, a volt nőiről beszél (holott tudja hogy kiborulok) és hangoztatja a jogát hogy ő fejben bármelyik nőt akarhatja, így folyton olajat önt a féltékenységemre. Amin amúgy dolgozok, segítséget is kértem. 25 vagyok, ő 40.
2014. nov. 19. 12:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Talàlnod kellene olyan férfit aki tényleg megbecsül , aki tudja kezelni a helyzeteket s nem ilyen módszert választ a gondok megoldására.Eléggé szánalmas lehet a barátod.
2014. nov. 19. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Pff, nem is az első eset?? Nem is értem mit keresel még mellette? Meddig tűröd még hogy megalázzon testileg és lelkileg is?? o.O Ez egy beteg ember agyilag, hogy ezen élvezkedik, hogy téged kínoz. Így már megértem a féltékenységi rohamaidat és hisztidet, de tényleg nem értem miért tűröd el ezt még mindig. Biztos szereted, ha ezek után még vele vagy, de fogd föl ő nem szeret téged, csak használ. Ha összeszeded magad, elhagyod, utána meg fogod látni idővel, hogy milyen terrorban éltél mellette, kihasználta az érzelmi függőségedet, élvezte, hogy uralkodhat fölötted, bármit megtehet veled, te meghunyászkodsz előtte. Manipulál téged. Ettől érzi magát nagy embernek, pedig lelkileg gyenge és valószínűleg testileg is, ha a nála gyengébbel kezd... Valószínűleg a saját súlycsoportjánál alul maradna a küzdelemben. Gyáva féreg. Az ilyen embereket kéne a belüknél fogva felakasztani. Perverz pszichopata... -.-
2014. nov. 19. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, megsúgom neked, az csak rosszabb lesz. Ez egy szociopata vadbarom. Mindig rajtad fogja levezetni az agresszióját.
2014. nov. 20. 13:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy volt képes ilyet tenni?!

Azonnal szakíts vele!!

2014. nov. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!