Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek hogy bent legyen a pasitok amikor megvizsgál a
nőgyógyász?
Először is férfi vagyok. Párommal nem lehetett természetes úton közös gyermekünk így IVF-el próbálkoztunk (beultetessel). Rengeteg orvosi / nőgyógyászati vizsgalaton estünk át, főleg a párom. Mindenhova együtt mentünk és mindenhova be is kísértem kivétel ugye a műtő - ahol steril környezet van és oda nem engedtek be. Ha ilyen esetben nem támogatjuk egymást , akkor mégis mikor ??? Természetesen o kérte, hogy menjek mindenhova vele de én is kötelességemnek ereztem. Persze ez is csak egy vélemény... de remélem hasznos.
2010. jan. 29. 08:16
Én 2x mentem el a párommal egy magándokihoz, a doki mindkétszer felajánlotta, sőt, kérte, hogy jöjjön be. És bejött. Ez nem tudom, miért baj itt egyeseknél. Szerintem jó a férfinak is, hogy látja, mi történik, és nem csak az van, hogy a csaja a nőgyógyásznál szenved... Plusz közösen beszélhettünk meg kérdezhettük a dokit, szóval teljesen jó volt és örülök, hogy bejöhetett. Nem tudom, miért kéne ebből a dologból kizárni a pasit, miért kéne, hogy tabu legyen, hiszen beletartozik a nemi életembe..
2010. jan. 29. 08:49
Nem! Kizárt!
Nekem kellemetlen lenne, hogy előtte matatnak bennem, és szerintem neki is rossz lenne látni, hogy mások "ott" piszkálnak. Főleg, ha férfi a doki.
2010. jan. 29. 09:13
Persze. Miért ne. Ma már a szüléseknél is bent vannak.
2010. jan. 29. 10:56
Én férfi vagyok és már többször is voltam bent a feleségem vizsgálatán. Persze nem mindíg, párszor már igen.
2010. jan. 29. 10:59
párom annyira kiváncsi volt,hogy egyszer kézenfogtam,vittem magammal,végignézhette a vizsgálatot is,közben meg be nem állt a szája,annyit kérdezett a dokitól,akkoriban kezdtem el gyogyszert szedni,ő meg bizalmatlan volt a gyogyszerrel kapcsolatban,igy egyszerübb volt ha a doki mondja neki,hogy biztonságos
meg legalább látta,hogy semmi különleges nincs egy ilyen vizsgálaton
22/L
2010. jan. 29. 12:10
Én senkit nem hívok be magammal semmilyen vizsgálatra... Miért pont a pasimat hívnám és miért pont nőgyógyászatira? kiskoromban mindig bejött velem anyukám (persze nem nődokihoz, hanem házi- és egyéb orvosokhoz), de azóta vagyok olyan nagy, hogy ezeket egyedül intézzem. Nem kell díszkiséret, nem vagyok óvodás...
2010. jan. 29. 12:19
18/20 anonim válasza:
Az én párom is bejött velem. UH. Baba várás. És miért lenne kellemetlen, mikor nem is látja azt, hogy mit csinál éppen a doki, mivel a függöny eltakarja azt a részt. Egyébként általában a terhes nőknél szokták behíni a párjukat, hogy megnézhessék az uh-t. Szerintem egyáltalán nem kellemetlen.
2010. jan. 29. 12:29
hát az is lehet hogy énkérném meg rá, hogy jöjjön velem. XD
2010. jan. 29. 13:10
Szerintem fontos, hogy a párt érintő kérdésben mindketten jelen legyenek, ez a betegségre vagy a gyerekvállalásra is igaz.
Nem jó, ha a férfinek fogalma sincs egy nőgyógyászati vizsgálatról vagy a szülésről, még a végén azt hiheti, hogy az egész könnyű és jó szórakozás.
A lányát egyedül nevelő férfinak is értenie kell a női dolgokhoz, különben a gyereke kitől kérdez?
2010. aug. 14. 17:21
Kapcsolódó kérdések: