Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Holnap megvizsgál a nőgyógyász...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap megvizsgál a nőgyógyász. Kiderülne belőle, ha véletlenül terhes lennék? Ugye nincs minek kiderülnie? Jajj.

Figyelt kérdés

Az évi kötelező rákszűrést fogja megejteni. Emellett gondolom elvégzi a sztenderd vizsgálatokat is – megnyomkodja a hasam, hogy minden a helyén van-e, meg "kenetet vesz" vagy ahogy mondják. Ha neadjisten terhes lennék, azt ő mindenbből észreveszi? Jó lenne már holnap megnyugodva távoznom a dokitól.. Vagy ilyenkor külön kell kérni erre vonatkozó vizsgálatot? Laborvizsgálat után derül ki ugyanúgy, mint a rákszűrés-eredmény? (Az még vagy 2 hét..)

A terhességre különben rendkívül elenyésző az esélyem. De engem ez az elenyésző esély is idegesít.

A paraméterek a következők. Szedem a fogamzásgátlót (Lindynette 20), plusz elég ritkán kerül sor a konkrét aktusra, mindemelett minden alkalommal megszakítjuk a közösülést, részben mert a barátom elővigyázatosságból ragaszkodik ehhez, részben mert nekem fájni szokott. (Ő vette el a szüzességem, de az azóta eltelt idő ellenére nem sikerült hozzászoknom a dologhoz. Mert nagy a kukija és mert nem csináljuk elég gyakran. Ezt most csak magyarázatként mondom, ne ezt a részét analizáljátok!)

Ami miatt mégis felteszem a kérdést, a következők. Az előző ciklusban egyszer elfelejtettem. Az azt követő legközelebbi szexig eltelt az ilyenkor kötelező "óvatos-hét", de ebben a hétben eléggé jellemző volt a tablettaszedésemre, hogy hiába szólal meg minden este 6-kor az emlékeztető, mégis órákkal később jut eszembe bevenni. Így aztán nemigen tartottam be azt a szabályt, hogy minden nap ugyanabban az időpontban vegyem be, és állítólag akkor egy picit kevésbé megbízható. Este vettem be mindig, de voltak pár órás eltérések. Egyébként az említett aktus csak annyiból állt, hogy kicsit megmártogatta bennem a kuki végét, utána orálisan elégítettük ki egymást. Előváladékot nem tapasztaltam nála amióta együtt vagyunk (2 év), bár nem tudom, észre lehet-e azt venni, és mennyire megbízható tényező. (Önmagában tudom, hogy nem az, de necces helyzetekben számíthat.) Szóval ezután a szex után 3-4 nappal találkoztam egy kis barna folttal a bugyimban, amit én furcsa kakifoltnak gondoltam (elnézést), de amióta itt olvastam az egyik kérdést, miszerint az ilyen színű folyás jele lehet a terhességnek, beugrott a dolog, és megijedtem. Aztán pár nappal ezután kellett volna megjönnie, de a menzesz elmaradt.. Volt már, hogy kimaradt 1-szer 2-szer, de ez így együtt idegesítő. Ugyanakkor mint mondtam, csak kicsi ideig volt bennem a broki vége, aztán inkább kihúzta mert nem élveztem.

Ezután volt ugye a 7 napos tabletta-szünet. (Amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött.) Akkor is volt egy szex, ami jobban sikerült az előző alkalomnál, mert jobban el voltam lazulva, de ekkor sem csináltuk végig. Nem tudok róla, hogy a tabi a 7 napos szünetben nem védene, nincs ráírva a betegtájékozattóra ennek kapcsán semmi, de tudom, hogy ezt a kérdést kételyek övezik. Mármint hogy véd-e a 7 napos szünetben..

Amúgy a terhességkor állítólag jellemző indokolatlan hányás+fejfájást sem észleltem. (Másnapos ugyan voltam közben, szóval az olyankor szokásos rosszullétet annak tudom be.)

Nem akarok terhes lenni.. 25 éves vagyok, de szülőkkel élek, a barátom is, nincs semmi lakás, tehát még csak nem is élünk együtt, jövedelmünk is elenyésző, de nem is érzem magam érettnek az anyaságra. Az abortusz viszont állítólag borzalmas.

Bocsi hogy ennyit írtam. Szóval aki elfelejtette volna a lényeget.. A holnapi rákszűrés+sima vizsgálaton kiderülne ha véletlenül terhes lennék? És aki tudta követni a paramétereket.. ugye nincs rá esély?

2010. jún. 23. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
tudtommal mindenképp kiderülne, hiszen a méhnyak elzáródna, ha terhes lennél, azonban nem tudom, ez rögtön bekövetkezik-e, vagy csak egy idő után. Valószínűleg tehát ha van, akkor kiderül.
2010. jún. 23. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
99,9%,hogy nem Vagy terhes.Egyébként a tabletta hatása kiterjed arra a hét napra.De tényleg jó lenne,ha azonos időben szednéd!
2010. jún. 23. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia! Hát ha ilyen össze-vissza szeded a gyógyszert lehet rá esély. Nekem is volt egyszer ilyen, hogy nem jött meg a 7 napos szünetben, viszont előtte volt pecsételő vérzésem. Elmentem az orvoshoz, hogy meg tudjam mégis mi az oka. Első kérdése az volt: "terhesség?". Tehát lehet rá esély, még ha meg is szakítjátok az aktust. Egyébként a rákszűrésből még nem fogja megállapítani az orvos, hogy terhes vagy e. De ha kíváncsi vagy rá kérj egy ultrahangot, és kiderül. Kívánom a legjobbakat!
2010. jún. 23. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Tőlem mindig megkérdezi a doki vizsgálat előtt,hogy -nincs terhesség?-ezt én mindig annak vettem,hogy alapból nem látja,csak ha arra kérem,és be kell jelenteni,nehogy kárt tegyen a magzatban.
2010. jún. 23. 16:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Kétféle módszerrel egyszerre védekeztek, miért aggódsz?

Attól, hogy egyik este 6-kor, a másik este 7-kor szeded be a tablettát, még nem csökken a hatása, ez hülyeség. Nem kell percre pontosan. Én mindig akkor veszem be, amikor lefekszem aludni (9-kor, vagy éjfélkor, mikor hogy). 4 éve nem estem teherbe, nem lett semmi bajom.

2010. jún. 23. 16:21
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
25 évesen tudsz regényt irni de ezekre a primitiv kérdésekre nem tudod a választ??? grat...
2010. jún. 23. 16:32
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Olyan este 6 és éjjel 1-2 közti intervallumon belül szoktam bevenni (olyan későn mondjuk ritkán). De a húgom azt mondta, ő is már így nyomatja évek óta.. Meg azt is mondta, neki a nőgyógyász sima hasnyomkodással megállapította, hogy nem terhes. Csak az már 2 héttel a szex után volt, nekem a másodszor említett eset óta csak egy hét telt el kb. Mindenesetre vehetek tesztet is, eddig azért nem vettem, mert tényleg nagyon minimális az esély rá. Csak ez a barnafolt-dolog idegesített fel.

Írhattok még!:)

2010. jún. 23. 16:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ha primitív lenne a szitu, nem jött volna ki belőle egy regény.. Ha nem írom le az összes tényezőt, nincs értelme kérdezni. Amúgy sejtem a választ, csak meg szeretnék nyugodni. Te is nyugodj meg, vagy gratulálgass más kérdezőknek.
2010. jún. 23. 16:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem vagy terhes!!! Miért lennél ?Azonos időben nem azt jelenti, hogy percre pontosan este hatkor kell mindig bevenned, jól mondta az előttem szóló, lefekvés előtt mindig vedd be ha az esti órákra tűzted ki a bevételét és kész ! Ha minden gyógyszert bevettél nincs gond és a hét nap is védettséget ad ugyanúgy !

Véleményem szerint te nagyon izgulsz minden szex közben előtt, alatt , után amit leírtál én ezt szűröm ki ! De miért megmondod ? attól , hogy a párod nagy méretekkel áldotta meg a jóisten még élvezheted a szex-et,kellően izgasson fel mielőtt beteszi, vagy használjatok sikosítót !Stresszelsz végig és ezt a párod is átadja mert gyógyszer mellett nyugodtan beléd élvezhet !

DE hogy mindketten megnyugodjatok vidd magaddal holnap a párod a nődokihoz és a vizsgálat után bemehet és kérjétek meg az orvost, hogy mondja el mikor milyen védettséget ad a gyógyszer, ha nem mertek szexelni mellette !

én is gyógyszert szedek, minden reggel felkelek beveszem és kész , a páromé is átlag feleti broki , annyi gondunk volt az elején, hogy hónapokig szűzpi@nak érzetem magam, mert úgy feszített, de élvezem a szexet és nem stresszelek !

Tessék megnyugodni , mert az is okozhatja a mensi elmaradását !a terhességi teszt már két hetes terhességet kimutat amúgy, elég lett volna ha csinálsz egyet és nem idegeskednél !

26/L

2010. jún. 23. 16:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi! Holnap megkérdezem, meg tudja-e állapítani, de legfeljebb veszek egy tesztet ha továbbra is parázom ok nélkül.

Amúgy nem szoktam ezen idegeskedni, figyelembevéve a szexuális "szokásainkat". Szex közben sem szoktam ideges lenni sem a terhesség, sem más miatt. Legalábbis tudatosan nem. A zárójelben említett okoknak tudom be a problémát. Gondolom te a nagypélójú pasival abban az első pár hónapban is rendszeresen csináltátok, nem úgy mint mi.. ezért szoktál hozzá. Nekünk is többet kéne.

2010. jún. 23. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!