Ha szűz vagyok, akkor is megvizsgál a nőgyógyász?
A bőröm miatt kell szedjek fogamzásgátlót, ilyenkor a doki elküld vérvételre meg vizeletre. Megvizsgál ha szűz vagyok? És miből áll ez a vizsgálat?
17/L
Bőröd miatt fogamzásgátló? Ez nekem vhogy nem stimm :D
Am persze, hogy megvizsgál.
Pasi voltam *.*
hogyne vizsgálna meg. de ha még ennyit se tudsz...
rákszűrést végez, annyiból ál hogy felnyúl egy eszközzel, kifeszíti a nemi szervedet és a méhszáj nyálkájából kenetet vesz, ezt a váladékot küldi rákszűrésre, utána vérvétel, ennyi.
hogyne vizsgálna meg. de ha még ennyit se tudsz...
rákszűrést végez, annyiból áll hogy felnyúl egy eszközzel, kifeszíti a nemi szervedet és a méhszáj nyálkájából kenetet vesz, ezt a váladékot küldi rákszűrésre, utána vérvétel, ennyi.
ha megkérdezi miet szeretnél(engem kérdezett), yadinét mondj , az jó bőrre, énis azt szedem.
előző
kedves Pasi :D azért mert az arcom pattanásos és a hormonontartalmú bogyó segít rajta :)
még egy kérdésem lenne: melyik vizsgálat a kellemetlenebb? a hüvelyi v végbélen keresztül? és mikor melyiket alkalmazzák?
köszi, bár nekem a bőrgyógyász dinane 35-t mondott
ez neked mennyire fáj? mert elég rosszul hangzik h szétfeszíti..:S
nőgyógyásznál végbél? nem értelek,semmit nem fog csinálni a végbeleddel.
amugy a vizsgálat nem kellemetlen, csak kicsit feszül
előző voltam
diane 35 egy méreg, egyik bnöm szedte, igaz a bőre gyönyörű, 2 év után abbahagyta, és hatalmas kelések jöttek ki rajta, bőrgyógyászhoz járkál, nem tud vele mit kezdeni.
dianet ne szedj!!!
yadine a legjobb hidd el, én ezt szedem 3 éve. a böröm szép, sőt még fogytam is(nem mintha kellett volna) megint előző:D
szűz lányokat csak végbélen keresztül vizsgálnak.
amikor szűz voltam én is voltam és csak úgy vizsgált meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!