Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha szűz vagyok, akkor is...

Ha szűz vagyok, akkor is megvizsgál a nőgyógyász?

Figyelt kérdés

A bőröm miatt kell szedjek fogamzásgátlót, ilyenkor a doki elküld vérvételre meg vizeletre. Megvizsgál ha szűz vagyok? És miből áll ez a vizsgálat?

17/L

2010. márc. 16. 21:27
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

am épp most keresetem rá itt a yadine bogyóra, hát erről is hallottam olvastam rosszat:S

bár akkor ezek szeriint mindegyikről lehet mondani rosszat ?:S

félek kicsit mert nem szeretnék semmi bajt a gyógyszertől:S van akinek tök jól bevált van akinek nem :S

hnap este megírom h mi volt ha érdekel vkit :D

2010. márc. 16. 21:59
 22/37 anonim ***** válasza:

miutan kozlod vele, hogy nem vagy szuz, belehelyezi a viragodba a mehecskejet, utana elrepul. az biztos, hogy utana meg fog vizsgalni.

ha pedig no akkor elkuld a halal f@szara

2010. márc. 16. 22:25
 23/37 A kérdező kommentje:
-_- minek írtál? mekkora egy paraszt vagy, bocs mást nem tudok rád mondani
2010. márc. 16. 22:36
 24/37 anonim ***** válasza:

minden foggátlóról olvashatsz rosszakat a neten. még ezekről az őj nagyon minimális hormontartalmúakról is. szóval ne ez alapján dönts h mit olvastál a neten. hagyd rá az orvosra. rengeteg lánynak írják fel a diane-t, és a többségüknek beválik, csakhát ők nemmennek panaszkodni a fórumokra, azért olvashatsz ebből kevesebbet, és a rosszból többet.

csodabogyó nem létezik ami 100%-osan mindenki agyondicsér.

amúgy engem hüvelyen vizsgáltak amikor még szűz voltam.

2010. márc. 17. 00:49
 25/37 anonim ***** válasza:
Minden emberre más-más hatással van minden gyógyszer. Nem biztos, hogy te úgy jársz, mint a példákba felsorakoztatott esetek. Egyébként én is voltam szüzen nőgyógyásznál, de engem nem vizsgált meg. Megkérdezte, h élek-e nemi életet, mondtam, hogy nem, erre elküldött ultrahangra meg vérvételre. Nem minden orvos vizsgál meg, de ha meg is teszi, nem fog fájni, csak kellemetlenül fogod érezni magad.
2010. márc. 17. 10:01
 26/37 anonim válasza:
Anno én is nagyon pattanásos voltam, és sokféle módszerrel próbálták kezelni az arcomat. És megsúgom, hogy végső megoldásként nincs mit veszteni alapon bementem egy kozmetikushoz.(Akkor 15 voltam.) Csodákat tett, egyszerűen 1-2 hónap alatt szinte az összes pattanásomat leirtotta, és azóta elő sem jöttek. Maximum néha 1-2. Ha nem muszáj, ne bombázd magad fölöslegesen hormonokkal, ha csak emiatt szednéd. Először próbáld meg a kozmetikust, és ha nem jön be, még akkor is áttérhetsz a fogamzásgátlóra.
2010. márc. 17. 13:24
 27/37 anonim válasza:
a diane35-tel kapcsolatba en is szedtem 2-evig de csak maximun 1-evig szabad!en hormontultengesre szedtem,mert a pajzsmirigyem tobb ferfi hormont termelt mindt noit!de epp nem reg voltam dokinal es azt mondta h azzonal hagyam abba!mert cisztat okozot a melembe es a petefeszkemre!:(amugy ma mar a doki vizsgal ecografal is!
2010. márc. 17. 15:55
 28/37 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

Mindjárt indulnom kell a dokihoz, nagyon félek, de neten olvastam fórumon h nagyon kedves és megnyugtat, gondoskodó. Szóval csupa jót hallottam róla. Nem nagyon szeretném ha megvizsgálna, jobb lenne ha kilehetne ezt kerülni, de majd meglátom.

Kozmetikusnál én is voltam kb 6 alkalommal de semmi jsvulás utána 3napig nagyon csúnya piros volt az arcom meg iszonyatosan fájt :(

Most hátha sikerül a gyógyszerekkel meg a krémekkel rendbe hozni. Jobb lett volna "természetes" úton de ha úgy nem megy akkor csak ez maradt.

2010. márc. 17. 15:57
 29/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha szűz vagy ,akkor végbélen keresztül vizsgál!!!!!!!!!!!!!!!!

És az okoskodóknak üzenem,hogy ha valaki szűz,akkor nem végez rákszűrést a doki!100 százalékosan biztos a válaszom!

2010. márc. 17. 19:23
 30/37 anonim ***** válasza:

Érdekes a 100 %-ig biztos válasz... Két évig jártam úgy negyedévente rákszűrésre, hogy szűz voltam. És soha nem vizsgált végbélen keresztül, pedig kellett mennem rendszeresen konrtollra. nagyon óvatosan, dehüvelyen keresztül. Ennyit a 100 %-ról...

Mi volt a dokinál? Kinél voltál? ha tényleg jó, nyugodtan írd le a nevét, hátha másnak is jól jön, ha hall egy kedves, alapos, normális dokiról.Milyen gyógyszert kaptál?

2010. márc. 17. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!