Ha szűz vagyok, akkor is megvizsgál a nőgyógyász?
A bőröm miatt kell szedjek fogamzásgátlót, ilyenkor a doki elküld vérvételre meg vizeletre. Megvizsgál ha szűz vagyok? És miből áll ez a vizsgálat?
17/L
köszönöm :)
am épp most keresetem rá itt a yadine bogyóra, hát erről is hallottam olvastam rosszat:S
bár akkor ezek szeriint mindegyikről lehet mondani rosszat ?:S
félek kicsit mert nem szeretnék semmi bajt a gyógyszertől:S van akinek tök jól bevált van akinek nem :S
hnap este megírom h mi volt ha érdekel vkit :D
miutan kozlod vele, hogy nem vagy szuz, belehelyezi a viragodba a mehecskejet, utana elrepul. az biztos, hogy utana meg fog vizsgalni.
ha pedig no akkor elkuld a halal f@szara
minden foggátlóról olvashatsz rosszakat a neten. még ezekről az őj nagyon minimális hormontartalmúakról is. szóval ne ez alapján dönts h mit olvastál a neten. hagyd rá az orvosra. rengeteg lánynak írják fel a diane-t, és a többségüknek beválik, csakhát ők nemmennek panaszkodni a fórumokra, azért olvashatsz ebből kevesebbet, és a rosszból többet.
csodabogyó nem létezik ami 100%-osan mindenki agyondicsér.
amúgy engem hüvelyen vizsgáltak amikor még szűz voltam.
köszönöm a válaszokat
Mindjárt indulnom kell a dokihoz, nagyon félek, de neten olvastam fórumon h nagyon kedves és megnyugtat, gondoskodó. Szóval csupa jót hallottam róla. Nem nagyon szeretném ha megvizsgálna, jobb lenne ha kilehetne ezt kerülni, de majd meglátom.
Kozmetikusnál én is voltam kb 6 alkalommal de semmi jsvulás utána 3napig nagyon csúnya piros volt az arcom meg iszonyatosan fájt :(
Most hátha sikerül a gyógyszerekkel meg a krémekkel rendbe hozni. Jobb lett volna "természetes" úton de ha úgy nem megy akkor csak ez maradt.
Szia!
Ha szűz vagy ,akkor végbélen keresztül vizsgál!!!!!!!!!!!!!!!!
És az okoskodóknak üzenem,hogy ha valaki szűz,akkor nem végez rákszűrést a doki!100 százalékosan biztos a válaszom!
Érdekes a 100 %-ig biztos válasz... Két évig jártam úgy negyedévente rákszűrésre, hogy szűz voltam. És soha nem vizsgált végbélen keresztül, pedig kellett mennem rendszeresen konrtollra. nagyon óvatosan, dehüvelyen keresztül. Ennyit a 100 %-ról...
Mi volt a dokinál? Kinél voltál? ha tényleg jó, nyugodtan írd le a nevét, hátha másnak is jól jön, ha hall egy kedves, alapos, normális dokiról.Milyen gyógyszert kaptál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!