Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha szűz vagyok, akkor is...

Ha szűz vagyok, akkor is megvizsgál a nőgyógyász?

Figyelt kérdés

A bőröm miatt kell szedjek fogamzásgátlót, ilyenkor a doki elküld vérvételre meg vizeletre. Megvizsgál ha szűz vagyok? És miből áll ez a vizsgálat?

17/L

2010. márc. 16. 21:27
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Meglepő volt, mer mikor bementem anyummal leültünk kérdezte h mi baj, mondtam h bogyót mondott a bőrgyógyászom, kérdezte h volt e ilyen olyan betegségem és felírta. Szóval semi vizsgálat, vérvétel semmi. Mondta h 1 hónap után menjek vissza és ha bevált akk felír 3havi adagot.

Meglepö h nem csinált semmit, ugyanakkor nagyon kedves és megynugodtam egyből ahogy elkezdett kicsit beszélni:)

2010. márc. 17. 20:37
 32/37 anonim ***** válasza:
Vizsgálat, vérvétel, minden nélkül csak úgy felírta, úgy hogy most látott először? Hát... nem tudom. Hány éves vagy, hogy anyukád bement veled? Majd meglátod hogy válik be, de szerintem felelőtlenség bármi vizsgálat nélkül szedetni csak úgy. Mit kaptál?
2010. márc. 17. 20:42
 33/37 anonim ***** válasza:
Bocs, most vettem észre hogy 17 vagy. fura, hogy anyud bement veled.:)
2010. márc. 17. 20:42
 34/37 A kérdező kommentje:

igen én se értettem h csak úgy felírta (Diane 35) kérdeztem róla és mondta h nyugodtan szedhetem

mért furi h bement velem?:) előző lány is anyujával ment be

am meg mondtam anyumnak h ne jöjjön be , mondta h elején bejön ha van vizsgálat akk kiment vna :)

2010. márc. 17. 20:47
 35/37 anonim ***** válasza:

Semmi baj, hogy bement veled, csak 17 évesen már nem nagyon szoktak. Már majdnem felnőtt... De kinek mi kell, én pl. már 10 évesen sem engedtem hogy anya bármilyen orvoshoz bejöjjön velem.

Reméljük, hogy nem lesz semmi baj a gyógyszertől, nekem is furcsa, hogy ezt a lórúgást csak így felírta. akkor az én dokim túl alapos, de igazából nekem pont ezért ő a megbízható. Jó hogy túlvagy rajta, legközelebb már nem fogsz annyira félni.

2010. márc. 17. 20:50
 36/37 A kérdező kommentje:

én is reménykedem h nem lesz semmi,pedig tényleg nagyon jó doki, anyum sok bnője hozzá jár és szülésnél is mindvégig gondoskodott minden betegéről

hát majd 1 hónap múlva írhatok :D

2010. márc. 17. 20:58
 37/37 anonim válasza:

a diane-t a bőrgyógyász javaslatára írják ki a nőgyógyászok, azért nem ugatott bele a nőgyógyász sem. erős gyógyszer, de elvileg csak egy "mellékhatása" a fogamzásgátlás.

tb támogatás is járt utánna, talán még most is. pattanásos bőr ellen viszont általában elég erős hormontartalmú szereket ajánlanak, ezzel együtt kell élni.

2010. ápr. 25. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!