Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha szűz vagyok, akkor is...

Ha szűz vagyok, akkor is megvizsgál a nőgyógyász?

Figyelt kérdés

A bőröm miatt kell szedjek fogamzásgátlót, ilyenkor a doki elküld vérvételre meg vizeletre. Megvizsgál ha szűz vagyok? És miből áll ez a vizsgálat?

17/L

2010. márc. 16. 21:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
A Diane egy durva hormonbomba. Bőrgyógyásznál voltál? A fog.gátló nem megoldás bőrproblémákra. Egyik barátnőm is Dianét kapott a bőrére, azóta még csúnyább neki és állandóan rosszul is volt. Normális doki nem megrendelésre ír fel gyógyszert, ő tudja mi lesz jó neked. Végbélen keresztül már nagyon kevés orvos vizsgál. nem fáj a vizsgálat, kicsit kellemetlen, de nem fájdalmas és csak 3 perc. Azt a kifeszíti dolgot ne képzeld brutálisnsk, csak ahhoz kell hogy jobban lássa, hogy minden rendben van-e. nekem is szűzen csináltak először vizsgálatot, csak azért volt nagyon kellemtelne, mert nagyon görcsös volta és rettegtem.
2010. márc. 16. 21:38
 12/37 anonim ***** válasza:

kérlek ne hidd el, hogy végbélen keresztül vizsgálják a szűz lányokat, én is szűz voltam, jesszusom , a világból kiszaladtam volna ha hozzányúlt volna a seggemhez.

a diane tényleg rettenetes....

2010. márc. 16. 21:41
 13/37 anonim ***** válasza:
akkor orvostól függ...és elhiheted mert van aki tényleg végbélen keresztül vizsgál
2010. márc. 16. 21:42
 14/37 anonim ***** válasza:
szadista állat.
2010. márc. 16. 21:43
 15/37 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :) akkor megnyugodtam h nem végbéel nvizsgál csak sok helyen olvastam:S

a Diane 35-ről olvastam nagyon jókat és rosszakat is:S

am ha a doki felír másik tablettát akkor a bőrgyógyász mit mond rá, v vajon akkor mért mondta a diane-t ami állítólag olyan rossz?:S

2010. márc. 16. 21:44
 16/37 anonim ***** válasza:
Akkor vizsgálnak végbélen keresztül, ha hüvelyben megpróbálják és nem megy. De ha használsz tampont, akkor biztos hogy menni fog. Én szinte soha nem használok tampont, nagyon szűk voltam, a szűzhártyám is teljesen ép volt, és egy ujjal nagyon óvatosan meg tudott vizsgálni a doki és nem is fájt. persze, nem kellemes meg iszonyúan zavarban voltam, de pár perc és túl vagy rajta.
2010. márc. 16. 21:45
 17/37 anonim ***** válasza:

nehogy már az orvos mondja meg , h neked most ezt kell szedned, mert ő azzal a gyógyszergyártó céggel van összeköttetésben, kérdezz meg több embert, h mik a tapasztalatok, több orvost, és te dönts!

beszedeti veled 17 évesen azt a szart amitől majd 20 évesen ugy fogsz kinézni mint egy tarjás pizza, és megbánod, hogy szép bőrt akartál.

alacsony hormontartalmú készítményt válassz.

2010. márc. 16. 21:49
 18/37 A kérdező kommentje:
21:45 köszi :) én használok tampont, max ennyi előnyöm van de nagyon félek:S
2010. márc. 16. 21:50
 19/37 A kérdező kommentje:
21:49 van vmi abba amit írtál, legelőször a nőgyógyászt fogom megkérdezni, am meg bőrgyógyászból nem tudok olyan sokat megkérdezni mert ez a vizsgálat is 5000 volt, ugyanakkor meg tök rendes volt, adott egy nagy tubus la roche posey gélt meg 2 krém mintát amit használnom kell, mert am elég drága termék ez
2010. márc. 16. 21:52
 20/37 anonim ***** válasza:

ezért vagyunk itt mi, h segítsünk.

bennem nincs hátsó szándék, meg érdek.

nem szépitem, ezt hallottam, sokmindenkitől.

de sok forum van ien témában.

nézelódj

21:49 voltam

2010. márc. 16. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!