Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Másodszorra is megvizsgál a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodszorra is megvizsgál a nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Holnap kellene visszamennem az eredményekkel (vérvétel), de megjött. Legutóbb vett tőlem kenetet.

Tegnap jött meg, tehát ha holnap felírja, még úgy tudom, elkezdhetem szedni. Nem bánnám, ha nem kéne várni még egy hónapot. Vagy menjek vissza akkor mikor már nem vérzek?

2010. márc. 18. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog mégegyszer megvizsgálni.Megnézi a leleteidet és felír egy fogamzásgátlót.Ha jól számolom holnap lesz a mensid 3.napja.A tabi akkor véd a legjobban,ha a mensi első napján veszed be,és ha pl.mint nálad a 3.napon kezded,akkor mellette még más védekezést is alkalmazni kell.Pl. gumit. De ezt holnap a dokid is el fogja mondani és mindenképpen kérdezz rá,hogy ő mit javasol,hány szem tabi után hagyhatjátok el a gumit.Van olyan tabi ami 1 hónap után véd,van,ami 2 hét stb,szóval érdemes megkérdezni,ő mit gondol.
2010. márc. 18. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Biztosra veheted!A nőgyógyászok imádják ha megvan és akkor kell vizslatni!
2010. márc. 18. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász nem vizsgál meg akkor, ha menstruálsz, csak ha vészhelyzet van. 1. válaszolónak igaza van: csak leletnézés lesz, és az alapján kiválasztja a neked megfelelő gyógyszert. Azt elkezdheted szedni a mensi 5.napján is,de tényleg célszerűbb( és biztonságosabb ) is az 1. napon.
2010. márc. 18. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 18. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!