Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot kezdjek ezzel?
Már egy éve volt az egész de még mindig nem tudom túl tenni magam ezen. A barátommal három hónapja voltunk együtt amikor a sulinkban (egy suliba járunk) nyílt nap volt. Jött egy ex barátnője , mivel az ex fiatalabb volt mindkettőnknél. És az a kiscsaj felhívta mobilon a barátom , hogy menjen neki segíteni mert nem tudja merre kell menni.. Igaz , tele volt az iskola padlója nyilakkal hogy minden látogató tudja az utat. Ès a barátom rögtön rohant engem ott hagyva , hogy mutassa az utat neki. Lehet , hogy apróság de engem nagyon bánt. Régen volt , hogy tegyem túl magam ezen végre??
(történt még sok más rossz dolog is)
15/l
haha
Ő az iskolában a népszerű lány. Mindenki szerint szél , mindig csinos , minden ruhája klassz , okos is , tehát 5ös mindenből
Én egyik se vagyok. Nekem nem állnak jól a szoknyák , a hajam borzasztó mert túl sok és nehéz vasalni , a szemeim karikásak , bár nem túl durván de látszik
Nem vagyok a legjobb tanuló sem. Nekem nagyon sokat kell küzdenem egy hármasért is és matekból nyáron pótvizsgáznom is kellett.....
Próbálj meg arra gondolni,hogy veled van..nem a csajjal :)
Ha meg ennyire bánt próbálj meg vele beszélni ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!