Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot kezdjek ezzel?
Már egy éve volt az egész de még mindig nem tudom túl tenni magam ezen. A barátommal három hónapja voltunk együtt amikor a sulinkban (egy suliba járunk) nyílt nap volt. Jött egy ex barátnője , mivel az ex fiatalabb volt mindkettőnknél. És az a kiscsaj felhívta mobilon a barátom , hogy menjen neki segíteni mert nem tudja merre kell menni.. Igaz , tele volt az iskola padlója nyilakkal hogy minden látogató tudja az utat. Ès a barátom rögtön rohant engem ott hagyva , hogy mutassa az utat neki. Lehet , hogy apróság de engem nagyon bánt. Régen volt , hogy tegyem túl magam ezen végre??
(történt még sok más rossz dolog is)
15/l
Most ezt nem tudod feldolgozni,hogy ott hagyott? Vagy netán később volt szakítás is,és azt? :)
Mert az,hogy ott hagyott nem hinném,hogy nagy dolog lenne..ennél nagyobb gondod ne legyen :)
Együtt vagyunk még mindig
Csak az bánt , hogy szó nélkül rohant az exéhez
Huu,bonyolult..
Nem értem miért kattogsz ezen még mindig ha egyszer azóta már sok sok idő eltelt,és még azóta is együtt vagytok..
Kicsit részletesebben is mesélhetnél..igy elég nehéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!