Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek ezzel a nyomorult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a nyomorult érzéssel?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok, megéltem már ezt meg azt. Van egy lány, akit néha látok a buszon, és teljesen ki vagyok akadva tőle. Nem tudom racionálisan megmagyarázni, hogy mi olyan érdekes rajta, mert visszafogottan öltözködik és semmi furát nem csinál, de valahogy mióta megláttam, nem tudom levenni róla a szemem. Látok más szép lányokat, de nem érdekelnek. Csak koslatok utána, ver a szívem. Amikor telefonon beszél, vagy nevet valamin, akkor szorongani, félni kezdek. Igen, baromira félek tőle, de mégis vonz, meg akarom ismerni. Tudom, hogy ez ciki, de ez van.

Ma telefonált a buszon, nevetett, közben játszott a hajával. Nekem egyből az ugrott be, hogy biztos van barátja, és vele beszél. Szörnyen érzem magam azóta, semmi étvágyam, meg akarok szűnni.

Alkoholfogyasztáson meg egyéb hülyeségeken kívül mi a megoldás erre? Hogy lehet megszüntetni ezt a nyamvadt érzésáradatot?

2014. nov. 10. 17:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kapd el a csajt!
2014. nov. 10. 17:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Próbáld meg leszólítani!
2014. nov. 10. 17:59
 3/13 A kérdező kommentje:

Csak hétfőn, szerdán és csütörtökön látom, akkor is reggelente, nagyon, nagyon ritkán délután (a mai nap volt a harmadik ilyen alkalom), és egyszerűen le vagyok blokkolva. Sok dolog érdekel, és értelmesnek is tartom magam, tehát nem attól félek, hogy ne tudnánk beszélgetni, csak valahogy olyan szorongás tör rám a közelében, hogy összezsugorodik a gyomrom és legszívesebben elmennék onnan.

Abszurd az egész. Megtehetném, hogy más busszal megyek és elkerülöm, de mégis direkt "vadászom" rá, hogy láthassam, hogy talán most majd beszélhetek vele.

2014. nov. 10. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg. Vegyél erőt magadon és szólítsd meg. Ha összejön, happy, ha nem jön, akkor már el fogod tudni engedni, mert legalább megpróbáltad.
2014. nov. 10. 18:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Vagy pedig utálom magam, hogy miért nem voltam eléggé felkészült, miért időzítettem ilyen rosszul. Persze, tudom, hogy mindenképp meg kell szólítanom, de mindig valami jelre várok.
2014. nov. 10. 18:09
 6/13 anonim válasza:
*szerelem* :DD
2014. nov. 10. 18:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Inkább azért utáld magad, mint a "mi lett volna ha" érzésért.
2014. nov. 10. 18:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát igen!Ilyen a plátói szerelem.Ne aggódj,átérzem a helyzetedet.Amúgy lehet,hogy a nagy őt pillantottad meg,s ezért vagy teljesen oda érte.

A realitás talajára visszazökkenve:semmi esélyed.

2014. nov. 10. 18:11
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Akkor is alkotni fogok valamit. Legfeljebb hülyét csinálok magamból és lesz egy jó napja. Akarom, hogy miattam csavargassa úgy a tincseit. Meg kell ismernem, ha kiderül, hogy már foglalt, oké, de ehhez is meg kell ismernem. Muszáj.

2014. nov. 10. 19:11
 10/13 Költőnő? ***** válasza:

ess bele az ölébe :)

Béna lesz, de ha van humorérzéke, elindulhat vmiféle kommunikáció :)

V kérj vmihez útbaigazítást.

2014. nov. 10. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!