Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a nyomorult érzéssel?
23 éves férfi vagyok, megéltem már ezt meg azt. Van egy lány, akit néha látok a buszon, és teljesen ki vagyok akadva tőle. Nem tudom racionálisan megmagyarázni, hogy mi olyan érdekes rajta, mert visszafogottan öltözködik és semmi furát nem csinál, de valahogy mióta megláttam, nem tudom levenni róla a szemem. Látok más szép lányokat, de nem érdekelnek. Csak koslatok utána, ver a szívem. Amikor telefonon beszél, vagy nevet valamin, akkor szorongani, félni kezdek. Igen, baromira félek tőle, de mégis vonz, meg akarom ismerni. Tudom, hogy ez ciki, de ez van.
Ma telefonált a buszon, nevetett, közben játszott a hajával. Nekem egyből az ugrott be, hogy biztos van barátja, és vele beszél. Szörnyen érzem magam azóta, semmi étvágyam, meg akarok szűnni.
Alkoholfogyasztáson meg egyéb hülyeségeken kívül mi a megoldás erre? Hogy lehet megszüntetni ezt a nyamvadt érzésáradatot?
Csak hétfőn, szerdán és csütörtökön látom, akkor is reggelente, nagyon, nagyon ritkán délután (a mai nap volt a harmadik ilyen alkalom), és egyszerűen le vagyok blokkolva. Sok dolog érdekel, és értelmesnek is tartom magam, tehát nem attól félek, hogy ne tudnánk beszélgetni, csak valahogy olyan szorongás tör rám a közelében, hogy összezsugorodik a gyomrom és legszívesebben elmennék onnan.
Abszurd az egész. Megtehetném, hogy más busszal megyek és elkerülöm, de mégis direkt "vadászom" rá, hogy láthassam, hogy talán most majd beszélhetek vele.
Hát igen!Ilyen a plátói szerelem.Ne aggódj,átérzem a helyzetedet.Amúgy lehet,hogy a nagy őt pillantottad meg,s ezért vagy teljesen oda érte.
A realitás talajára visszazökkenve:semmi esélyed.
Köszönöm.
Akkor is alkotni fogok valamit. Legfeljebb hülyét csinálok magamból és lesz egy jó napja. Akarom, hogy miattam csavargassa úgy a tincseit. Meg kell ismernem, ha kiderül, hogy már foglalt, oké, de ehhez is meg kell ismernem. Muszáj.
ess bele az ölébe :)
Béna lesz, de ha van humorérzéke, elindulhat vmiféle kommunikáció :)
V kérj vmihez útbaigazítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!