Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most mégis mi a francot...

Most mégis mi a francot kezdjek vele?

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm,aki nagyon lealázza saját magát,és sokszor olyanokat mondd magára,hogy az eszem megáll! Nem csúnya lány,igaz nem is az a hűha,de attól függetlenül,nem hiszem,hogy ilyeneket kellene mondania magára.Nem jár sehova,csak iskolába meg haza,egyszer volt buliba,de azóta az Isten se tudja rá venni.egyáltalán nincs önbizalma,és elég visszahúzódó is.Hogyan tudnék neki segíteni,hogy ne legyen ennyire félénk,és egy kis önbizalmat adni neki. egyébként 21 éves és lány.
2011. jún. 15. 10:07
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%

Sehogy. Nekem is volt egy ilyen barátnőm. Mindig baja volt, magával, a családjával, a pasikkal. Amikor meg megpróbáltam segíteni, na akkor megsértődött, és megszakított velem minden kapcsolatot. Szóval ne erőltesd, finoman mondogathatod neki, hogy csinos, meg jó az új frizurája, ilyenek... Ezt magával, egyedül kell lejátszania!

23N

2011. jún. 15. 10:26
 2/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,hogy írtál:)
2011. jún. 15. 10:50
 3/23 anonim válasza:
100%

nekem is volt ilyen barátnőm, én se tudtam rajta segíteni

de azt mondta hogy azért nekem köszönhetően kicsit megváltozott pozitív irányba szóval javulás azért lett

én azt csináltam vele hogy sok helyre mentünk közösen a barátainkkal, nagyon csöndes volt de nem hagytam magára a társaságba, mindig bevontam és egy idő után feloldódott ő is

2011. jún. 15. 11:21
 4/23 Salvatore válasza:
51%

Küldjél neki ajándékba pengéket meg kötelet xd

De a viccet félre téve elég nehezen fogajdák el néhányan a segítséget.Türelmesnek kell lenni...

2011. jún. 15. 11:51
 5/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2011. jún. 16. 05:33
 6/23 anonim válasza:
Ahogy azt az egyik kommentelő írta már, a legjobb, ha van egy közös társaság, akikkel eltudtok menni akár mozizni, akár szerveztek csak szerveztek valami kis otthoni bulit, és nem hagyod magára, igyekszel bevonni a társalgásba/társaságba. A legfontosabb, nem szabad hagyni, hogy magába zuhanjon, élje az életet,"nyaggasd" - persze csak a "tűrhető-nyaggatás" keretein belül.
2011. jún. 17. 21:34
 7/23 anonim válasza:
100%

Bele kell olvadni az életébe,olyan aprósággal lehet növelni az önbizalmat hogy azt el sem tudod képzelni.

Sajnos ezek a lányok nagyon maguk alatt vannak,úgy érzik nem sikeresek semmibe,szóval egyszerűen csak az egot kell nekik növelni kicsit.

Amúgy jártok ?

2011. jún. 17. 21:37
 8/23 A kérdező kommentje:
köszi:)csak az a baj,hogy hiába hívom bár hova,vagy nem jön,vagy megígéri aztán mikor menni kellene meggondolja magát és valami oknál fogva lemondja. :S
2011. jún. 17. 21:38
 9/23 anonim válasza:
én is ilyen voltam, de a barátom 2 honap alatt kikupált:D
2011. jún. 17. 21:39
 10/23 A kérdező kommentje:
nem nem járunk ő a legjobb barátnőm,én is lány vagyok.és tudnál,nekem pár ötletet adni,hogy mégis hogy növeljem az egóját,?mert ha dícsérem vagy valaki más dicséri akkor az nem igaz nem hiszi el.ha bántják akkor meg 100%-ig biztos benne,hogy az úgy van.elég hamar elkezd sírni,és nagyon érzékeny is.
2011. jún. 17. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!