Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most mégis mi a francot...

Most mégis mi a francot kezdjek vele?

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm,aki nagyon lealázza saját magát,és sokszor olyanokat mondd magára,hogy az eszem megáll! Nem csúnya lány,igaz nem is az a hűha,de attól függetlenül,nem hiszem,hogy ilyeneket kellene mondania magára.Nem jár sehova,csak iskolába meg haza,egyszer volt buliba,de azóta az Isten se tudja rá venni.egyáltalán nincs önbizalma,és elég visszahúzódó is.Hogyan tudnék neki segíteni,hogy ne legyen ennyire félénk,és egy kis önbizalmat adni neki. egyébként 21 éves és lány.
2011. jún. 15. 10:07
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Kell neki egy érzékeny és okos pasi aki beleszeret így ahogy van és kikupálja,Megvárja a suli előtt,belezúg,és hogy úgy erezze irányítani tudja a pasit,elég nehéz feladatod van,mert ilyen pasit nem nagyon lehet találni de ha igen akkor nagyon jó lenne neki,ha pedig csak kihasználja akkor az nagyon rosszul sülhet el,meg jobban magába esik és depresszió.

Leírnád hány éves ?

2011. jún. 17. 21:48
 12/23 A kérdező kommentje:
21 éves,még nem volt barátja,és az első csókon sincs túl.aki lett volna neki az vagy csak lefektetni akarta,vagy csak nős volt:S és ezért nem akart vele lenni.én mondtam neki,hogy legalább a csókon essen túl,az egyik haverommal meg is beszéltem a dolgot,de a barátnőm nem volt hajlandó,mérges lett rám,hogy én miért szervezkedek,meg miért kellene egy vadidegennel csókolózni,csak azért,hogy elmondhassa már ezen is túl van:S ilyen magának való sajnos:S
2011. jún. 17. 21:52
 13/23 anonim ***** válasza:
Kellene neki valami kedves fiút találni, akivel összejönne! De ahhoz ki is kéne mozdulnia! Strandra se jár?? :O
2011. jún. 17. 21:58
 14/23 A kérdező kommentje:
sehova:O csak a suliba meg haza...:S otthon punnyad állandóan:$
2011. jún. 17. 21:59
 15/23 anonim válasza:

Bocs de igazat adok neki , lehet hogy magának való de te ne úgy szervezkedj hogy csókkal indítunk egy vadidegennel.

Ebbe a cipőben járok én is 20 évesen és engem is rohadtul zavar ha próbálnak nekem nőt keríteni.Kicsit kulturálisban próbáld intézni.

2011. jún. 17. 22:04
 16/23 anonim válasza:

Érdekes...21 évesen még csók se?Problémás, az egyszer biztos. Ám "minden elismerésem", hogy ennyire kitartasz mellette, egy igaz batárnője legalább van :). (Bár a csók megszervezését én nem díjazom/díjaztam - de magánvélemény -, szerintem ha utólag kiderült volna, még inkább haragudott volna).

De visszatérve a problémára...Hát, esetleg belehet próbálkozni azzal, hogy akkor neten próbál "szocializálódni", lehet segítene rajta, bár persze az a hátulütője ennek, hogy lehet pont az ellenkezőjét váltja ki, és méginkább csak otthon ül majd, és csak a gép előtt "él életet". Erről tudsz valamit mondani? E téren milyen?

2011. jún. 17. 22:05
 17/23 anonim ***** válasza:
Régebben is ilyen volt? Szoktál vele beszélgetni erről? Lehet hogy valami más dolog bántja még régebbről és nem tudja túl tenni magát, vagy régebben csúfolták az iskolában és azért...?!!
2011. jún. 17. 22:06
 18/23 A kérdező kommentje:
jó,de én ismertem a palit:$ igaz nem volt valami szép,de egy csókban nincs véleményem szerint semmi:$de ő azt mondja,hogy ő nem fog egy számára ismeretlennel csókolózni,mert az már nem ő lenne.mondtam neki,hogy legyen kicsit nyomulósabb.a pasik terén..de ő azt sem...
2011. jún. 17. 22:07
 19/23 A kérdező kommentje:
neten ismerkedést próbálta,de nem jött neki össze. az a baj,hogy fél mások véleményétől,és ezért nem nagyon barátkozik. elég necces gyerekkora volt,azt tudom,apja egyik alkoholista pillanatában meg próbálta megerőszakolni de hál'Istennek nem sikerült.az iskolában is sokat bántották,és sajnos beteg is orvosilag igazoltan pánikbeteg és depressziós.legalább is ez van a papírjára írva.
2011. jún. 17. 22:11
 20/23 anonim válasza:

Ne érts félre, nem bántásból/támadásnak mondom, de ha se így, se úgy nem próbálkozik, akkor nem tudom mit akar az élettől...

/Jah ám ami a csókot illeti: tök mind1, hogy jelentős, vagy sem, az "első" mindig legyen emlékezetes, és "jó", ezt eléggé megcsúfítaná az a gondolat, h az elsőt csak azért kapta, mert valaki úgy intézte el, remélem érted :)./

Te nem tudod megváltani a világot, ezek után tény, h nem csoda, ha depis, meg ez a "papírja van róla, hogy...". Akkor most azt mondom neked, hogy pszichológus, de nem olyan, aki a pénzéért dolgozik, hanem aki tényleg jól kezel. Te nem tudsz többet tenni, magától meg akkor nem áll neki "javulni", szal marad ez akkor jobb híján...Tanulással hogy áll?

2011. jún. 17. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!