Most mégis mi a francot kezdjek vele?
Kell neki egy érzékeny és okos pasi aki beleszeret így ahogy van és kikupálja,Megvárja a suli előtt,belezúg,és hogy úgy erezze irányítani tudja a pasit,elég nehéz feladatod van,mert ilyen pasit nem nagyon lehet találni de ha igen akkor nagyon jó lenne neki,ha pedig csak kihasználja akkor az nagyon rosszul sülhet el,meg jobban magába esik és depresszió.
Leírnád hány éves ?
Bocs de igazat adok neki , lehet hogy magának való de te ne úgy szervezkedj hogy csókkal indítunk egy vadidegennel.
Ebbe a cipőben járok én is 20 évesen és engem is rohadtul zavar ha próbálnak nekem nőt keríteni.Kicsit kulturálisban próbáld intézni.
Érdekes...21 évesen még csók se?Problémás, az egyszer biztos. Ám "minden elismerésem", hogy ennyire kitartasz mellette, egy igaz batárnője legalább van :). (Bár a csók megszervezését én nem díjazom/díjaztam - de magánvélemény -, szerintem ha utólag kiderült volna, még inkább haragudott volna).
De visszatérve a problémára...Hát, esetleg belehet próbálkozni azzal, hogy akkor neten próbál "szocializálódni", lehet segítene rajta, bár persze az a hátulütője ennek, hogy lehet pont az ellenkezőjét váltja ki, és méginkább csak otthon ül majd, és csak a gép előtt "él életet". Erről tudsz valamit mondani? E téren milyen?
Ne érts félre, nem bántásból/támadásnak mondom, de ha se így, se úgy nem próbálkozik, akkor nem tudom mit akar az élettől...
/Jah ám ami a csókot illeti: tök mind1, hogy jelentős, vagy sem, az "első" mindig legyen emlékezetes, és "jó", ezt eléggé megcsúfítaná az a gondolat, h az elsőt csak azért kapta, mert valaki úgy intézte el, remélem érted :)./
Te nem tudod megváltani a világot, ezek után tény, h nem csoda, ha depis, meg ez a "papírja van róla, hogy...". Akkor most azt mondom neked, hogy pszichológus, de nem olyan, aki a pénzéért dolgozik, hanem aki tényleg jól kezel. Te nem tudsz többet tenni, magától meg akkor nem áll neki "javulni", szal marad ez akkor jobb híján...Tanulással hogy áll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!