Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm miért van kiakadva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért van kiakadva hogy elkértem a telefonját hogy munkaügybe telefonálgassak? De az persze zavara hogy nem dolgozom?

Figyelt kérdés
Elfogyott a pénzem,lefogyott a kártyám is.Mondtam neki erre a hétre legyenszíves adja oda,hogy feltudjak hívni munkákat.Persze ha hazajön akkor mindig vissza,adom neki.Végül oda adta nekem,amíg dolgozik.Ott úgy is a céges telefont használja.De tegnap csúnyán lehordott ezért,nagyon rosszul esett,hogy elveszem,elkunyizom a telefonját stb.Ha jól emlékszem még talán ő kérdezte,hogy oda adja a telefont nekem.Én fordított esetben biztos oda adnám minden szó nélkül,hiszen nekem az érdekem is lenne hogy munkána álljon.Marha rosszul esett.
2014. nov. 7. 07:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez.Szerintem nem idekarta írni.
2014. nov. 7. 08:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Jaaaa... Tényleg reggel van. :)

Nem véletlenül használjuk az idézőjeleket.

2014. nov. 7. 08:33
 13/13 anonim ***** válasza:

mért nem anyádtól kérsz vagy apádtól feltöltést mért kell kihasználni a csajt hidd el ott fog hagyni

te szélhámos vagy az irásaidból itélve

sok sikerz ugyse találsz munkát

a munkát meg nem telefonon kell keresni hanem személyesen vagy emailba önéletrajzot

ezt tudja a csaj is ezért tart szélhámos nak

jogos a felháborodása

2014. nov. 7. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!