Miért kapcsolja ki ilyenkor a telefonját?
Figyelt kérdés
megfigyeltem h a barátom ha valamilyen esemény (születésnapja, névnapja, új év vagy karácsony van) többnyire kikapcsolja a telefonját. Nem értem mi ebben a logika. Arra gondoltam esetleg hogy nem akarja hogy hívják, felköszöntsék de ez annyira gyerekes egy negyvenes férfitól.2012. ápr. 10. 13:02
1/30 anonim válasza:
Ezt miért tőlünk kérdezed? Millió oka lehet. Ha érdekel, miért nem kérdezed meg tőle?
2/30 anonim válasza:
Nekem van 1 céges telefonom , amikor szabadságon vagyok vagy nyaralok , alszok akkor kikapcsolom.
3/30 A kérdező kommentje:
nem céges tel. amúgy kíváncsi voltam hogy találkozott még e valaki hasonlóval
2012. ápr. 10. 13:06
4/30 anonim válasza:
Szerintem azért, h senki se zavarja, mert senki másra nem kíváncsi, aki éppen nincs vele.
5/30 anonim válasza:
Nem akarja, hogy hívogassák és azokkal akar foglalkozni akik a közvetlen közelében vannak.
6/30 anonim válasza:
Igen, ez is egy lehetőség. Én is ilyenkor kikapcsolom mindig.
7/30 A kérdező kommentje:
egész napra kinyomni érdekes azért szerintem
2012. ápr. 10. 13:09
8/30 anonim válasza:
De miért nem kérdezed meg tőle????????
9/30 A kérdező kommentje:
megfogom csak most jutott eszembe mert írtam neki h felköszöntsem és megint ki van kapcsolva
2012. ápr. 10. 13:12
10/30 anonim válasza:
Nagy dolog. Nem gyerekes, csak egyszerűen így "lázad" az álszent világ álszent normáival szemben. Nem szereti az ünnepeket, az álszent beszélgetéseket,hogy "jaj és ti hogy vagytok?". Megértem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!